Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Tottenham (preview)

Liverpool – Tottenham (preview)

Δέκατη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής στις 18:30 ώρα Ελλάδος την Tottenham Hotspur στο Anfield και θέλει να διατηρήσει την διαφορά της.

Οι Reds προέρχονται από την εύκολη νίκη επί της Genk στο Βέλγιο, ενώ για το πρωτάθλημα την προηγούμενη εβδομάδα είχαν την πρώτη τους απώλεια στην έδρα της Manchester United.

Προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν να έχουν, καθώς ο Xherdan Shaqiri παραμένει εκτός δράσης εδώ και έναν μήνα, ενώ και ο Joel Matip είναι αμφίβολος για το αυριανό ματς.

Επιστρέφει όμως ο Trent Alexander-Arnold, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Κανονικά στην βασική ενδεκάδα θα βρεθούν και οι Alisson Becker, Andrew Robertson και Virgil van Dijk όσο αφορά την άμυνα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψουν ως βασικοί οι Henderson και Wijnaldum, που έμειναν στον πάγκο στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Κανονικά βασικός και ο Fabinho.

Η επιθετική τριάδα φυσικά και θα αποτελείται από τους Firmino, Salah και Mane.

Όσο αφορά τους Spurs, η ομάδα του Mauricio Pochettino δεν μπορεί να υπολογίζει στον Hugo Lloris, ο οποίος θα επιστρέψει το 2020, αλλά δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού και ο Ryan Sessegnon είναι πλέον έτοιμος.

Μπορεί την Τρίτη να επικράτησε εύκολα με 5-0 του Ερυθρού Αστέρα, αλλά στο πρωτάθλημα έχει να κερδίσει έναν μήνα και συγκεκριμένα από τις 28 Σεπτεμβρίου.

Δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά σε Αγγλία και Ευρώπη, καθώς έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς μετά από 9 αγώνες, ενώ στην Ευρώπη είχε ηττηθεί με το ταπεινωτικό 2-7 από την Bayern Munich.

Στον περσινό αγώνα του Anfield, οι Reds είχαν επικρατήσει δύσκολα με 2-1 στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής θα είναι ο Anthony Taylor.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Τρεις συνεχόμενες νίκες μετράει η Liverpool κόντρα στην Tottenham.
  • Οι Spurs έχουν μόλις μια νίκη στους τελευταίους 15 αγώνες κόντρα στους Reds.
  • 11 συνεχόμενες νίκες έχει η ομάδα του Klopp στο Anfield.
  • Το αήττητο των Πρωταθλητών Ευρώπης εντός έδρας έχει φτάσει τους 44 αγώνες.
  • Τα τελευταία 7 γκολ των Reds έχουν επιτευχθεί από 7 διαφορετικούς παίκτες.
  • Ο Mo Salah έχει σκοράρει 6 γκολ στα 8 τελευταία του παιχνίδια με αντίπαλο την Tottenham.
  • Αν οι Reds επικρατήσουν των Spurs, θα φτάσουν τους 28 βαθμούς μετά από 10 αγώνες. Απόδοση που αποτελεί ρεκόρ μαζί με εκείνες των Chelsea (04-05) και City (11-12 & 17-18).
  • Η βαθμολογική συγκομιδή των Spurs (12 βαθμοί) είναι η χειρότερη μετά την σεζόν 2014-15.
Την ένατη της νίκη ψάχνει η Liverpool στην φετινή Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com