Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διπλό στο Βέλγιο με δύο γκολ του Ox για τους Reds!

Διπλό στο Βέλγιο με δύο γκολ του Ox για τους Reds!

Πρώτο διπλό στο φετινό Uefa Champions League για την Liverpool! Οι Reds, με δύο γκολ του Alex Oxlade-Chamberlain (υπέροχο το δεύτερο) επικράτησαν εύκολα με 1-4 της Genk στην Luminus Arena και έφτασαν τους 6 βαθμούς μετά από 2 αγώνες στον όμιλο.

Οι Reds ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν κανέναν περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους. Ο Alex Oxlade-Chamberlain επέστρεψε στα γκολ μετά τον Απρίλιο του 2018, ενώ από έναν γκολ σημείωσαν οι Mo Salah και Sadio Mane, αποδεικνύοντας πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.
Α’ Ημίχρονο: Με τον Salah να επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα μετά το πρόβλημα τραυματισμού του και τους Lovren, Milner, Chamberlain και Keita να παίρνουν φανέλα βασικού ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στην Genk και άνοιξαν το σκορ κυριολεκτικά με το καλημέρα. Μόλις στο δεύτερο λεπτό και με την πρώτη τους ευκαιρία στο ματς. Ο Alex Oxlade-Chamberlain με ένα όχι πολύ δυνατό σουτ άφησε άγαλμα τον Coucke και έκανε το 0-1 για την Liverpool. Η Genk απάντησε στις ευκαιρίες με τον Samatta στο 5′, αλλά το τελείωμα του επιθετικού από την Τανζανία ήταν απογοητευτικό και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Κοντά στο 1-1 έφτασαν οι γηπεδούχοι και στο 8′ με τον Onuachu, αλλά τον σταμάτησε ο Alisson με μια σπουδαία επέμβαση. Οι Reds έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους με τον Mane στο 25′, όταν τον βρήκε ο Firmino με εξαιρετικό τρόπο, αλλά ο Σεναγελέζος δεν κατάφερε να σκοράρει. Λιγό αργότερα, η Genk σημείωσε γκολ με τον Samatta, το οποίο όμως ακυρώθηκε ορθώς για οφσάιντ του Ito, που έκανε την σέντρα στην αρχή της φάσης. Λίγο πάνω από τα δοκάρια έφυγε το φάουλ του Mo Salah στο 31′, ενώ στο 44′ η προσπάθεια του Fabinho μπλοκαρίστηκε από τον Coucke.

Β’ Ημίχρονο: Να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να ισοφαρίσει προσπάθησε η Genk στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά δέχθηκε και το δεύτερο γκολ! Οι Reds σκόραραν με την πρώτη τους τελική και στην επανάληψη, ξανά με τον Alex Oxlade-Chamberlain! Ο εξαιρετικός, Ox εκτέλεσε με έναν απίστευτο τρόπο, με το εξωτερικό, τον Coucke, μετά από ασίστ του Firmino στο 57′ και έκανε το 0-2 για τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Στο 63ο λεπτό οι Reds πραγματοποίησαν την πρώτη τους αλλαγή στο ματς με τον Joe Gomez να αντικαθιστά τον Robertson, ο οποίος είχε δεχθεί ένα χτύπημα. Μια ανάσα από την επιστροφή στα γκολ έφτασε ο Salah στο 67, αλλά ο Lucumi τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή. Στο 73′, ο σκόρερ δύο τερμάτων και καλύτερος παίκτης των Reds, Alex Oxlade-Chamberlain παραχώρησε την θέση του στον Gini Wijnaldum. Η Liverpool καθάρισε το ματς στο 77′ με το τρίτο της γκολ από τον Sadio Mane μετά από εκπληκτική συνεργασία της επιθετικής τριάδας και ασίστ του Mo Salah. Ο Sadio τελείωσε με υποδειγματικό τρόπο την φάση. Στο 80′ πέρασε και ο Divock Origi στον αγώνα στη θέση του Bobby Firmino. Οι Reds έφτασαν κοντά και σε ένα τέταρτο γκολ με τον Wijnaldum στο 83′, αλλά ο Ολλανδός αστόχησε. Άστοχο ήταν και το ψαλιδάκι του Ndogala στο 85ο λεπτό δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα του Klopp σκόραρε και για τέταρτη φορά με τον Mo Salah! Ο Αιγύπτιος πραγματοποίησε εκπληκτική κίνηση, ξεφεύγοντας από τα 2 στόπερ της Genk και τελείωσε την φάση σωστά με το δεξί. Η Genk έψαχνε όμως ένα γκολ, εκείνο της τιμής και το βρήκε στο 88′ με σκόρερ τον Odey. Είχε προηγηθεί λάθος του Lovren και ασίστ του Ndogala.

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή με αντίπαλο την Tottenham στο Anfield.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Genk: Coucke, Maehle, Cuesta, Lucumi, Uronen, Ito, Berge, Heynen, Bongonda (Ndongala 67′), Onuachu (Odey 81′), Samatta

Έμειναν στον πάγκο: Vandevoordt, De Norre, Dewaest, Hagi, Hrosovsky

Liverpool: Alisson, Milner, Lovren, Van Dijk, Robertson (Gomez 63′), Fabinho, Oxlade-Chamberlain (Wijnaldum 74′), Keita, Salah, Mane, Firmino (Origi 80′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Henderson, Lallana, Brewster

Δύο γκολάρες από τον Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com