Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Μου έλειψε το Champions League»

Chamberlain: «Μου έλειψε το Champions League»

Η χθεσινή βραδιά στο Genk ήταν δική του. Ο Alex Oxlade-Chamberlain επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα σε αγώνα Champions League μετά από 1.5 χρόνο, σημείωσε δύο πανέμορφα γκολ και βοήθησε τους Reds να περάσουν με 1-4 από την Luminus Arena και να πετύχουν το πρώτο τους διπλό στην φετινή διοργάνωση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ox μίλησε στην κάμερα του BT Sport:

“ Μου έλειψε το Champions League. Είναι πολύ όμορφο που είμαι πίσω. Είναι μια πολύ ξεχωριστή διοργάνωση, στην οποία όλοι ονειρευόμασταν να παίξουμε, όταν ήμασταν νέοι. ”

“ Είναι πολύ όμορφο που επέστρεψα μετά και την πολύ καλή πορεία που έκαναν τα παιδιά πέρυσι. Είχα την ευκαιρία να βρεθώ στον πάγκο την μεγάλη ημέρα του τελικού και είδα τα παιδιά να φέρνουν το τρόπαιο σπίτι. ”

“ Μου έδωσε έμπνευση (η κατάκτηση του Champions League). Ήταν πολύ θετικό που επέστρεψα στην ενδεκάδα και μπόρεσα να πραγματοποιήσω μια εμφάνιση, που βοήθησε την ομάδα. Τα γκολ που σκόραρα ήταν μπόνους. ” Είπε ο Chamberlain.

Για τον αγώνα με την Genk είπε:

“ Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο απρόσεκτοι και θα πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό, αν θέλουμε να πάμε μακριά στην διοργάνωση. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο, εμφανιστήκαμε πιο ώριμοι και ελέγξαμε τον αγώνα. Απογοητευτήκαμε που δεχθήκαμε το γκολ, αλλά συνολικά ήταν μια καλή νύχτα. ”

Για τον αγώνα της Κυριακής με την Tottenham:

“ Είμαι σίγουρος πως ο προπονητής θα έχει πολλά να μας πει για τον αγώνα της Κυριακής. Θα πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, γιατί χρειαζόμαστε άλλη μια καλή εμφάνιση. ”

Ο Chamberlain πανηγυρίζει το εντυπωσιακό του δεύτερο γκολ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com