Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα»

Virgil: «Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα»

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League βρίσκεται η Liverpool και μάλιστα με διαφορά πέντε βαθμών από την δεύτερη Manchester City, ωστόσο βρισκόμαστε ακόμα στον Σεπτέμβριο και τίποτα δεν έχει κριθεί, όπως τόνισε και ο Virgil van Dijk στις τελευταίες του δηλώσεις.

“ Είναι πολύ νωρίς. Βρισκόμαστε σχεδόν στον Οκτώβρη και μια δύσκολη περίοδος μας περιμένει. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και επικεντρωνόμαστε μόνο στο επόμενο. Δεν κοιτάζουμε τις άλλες ομάδες, γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε αυτό. Όλοι το καταλαβαίνουν αυτό, γιατί είδαμε πόσο γρήγορα άλλαξαν τα πράγματα πέρυσι. Κοιτάζουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι μας. ”

“ Τα στατιστικά αρέσουν στα media. Η πραγματικότητα όμως είναι, πως για την ώρα δεν έχουμε κανέναν τίτλο. Θέλουμε να συνεχίσουμε και έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. ” Πρόσθεσε ο Ολλανδός στόπερ.

“ Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Πρέπει να σκέφτεσαι πως θα κερδίσεις κάθε παιχνίδι, αλλιώς ας μείνεις σπίτι. Έχουμε την απαραίτητη ποιότητα και τους παίκτες. ”

“ Θα κρατήσουμε την νίκη μας, θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για την Salzburg. Θα είναι και αυτό είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε όλους τους αγώνες. Έτσι έχουν τα πράγματα. ”

Ο Virgil van Dijk ξεχώρισε στο Bramall Lane το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com