Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξηγεί πόσο σημαντικός είναι ο Fabinho για την ομάδα

Ο Klopp εξηγεί πόσο σημαντικός είναι ο Fabinho για την ομάδα

Ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί στο Melwood ρωτήθηκε και για τον μέσο της ομάδας, Fabinho και εξήγησε πόσο σημαντικός είναι ο Βραζιλιάνος για τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναλυτικά τα λόγια του Γερμανού για τον Fab:

“ Οι εμφανίσεις του δεν αποτελούν έκπληξη, γι’ αυτό ακριβώς τον αγοράσαμε. Παίζει, όπως ακριβώς έπαιζε και στην Monaco. Απλά χρειάστηκε χρόνο, για να προσαρμοστεί στον διαφορετικό ρυθμό και τις διαφορετικές απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Αυτό είναι όλο. ”

“ Αλλά μόλις συνέβη αυτό (προσαρμόστηκε ο Fabinho) παίζει έτσι, λόγω της ποιότητάς του. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης και με μεγάλες αμυντικές ικανότητες, τις οποίες είναι πολύ δύσκολο να μάθει ένας παίκτης. ”

“ Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι ο παίκτης που είναι τώρα, χωρίς την ευφυΐα του. ”

“ Αν όμως ο Fabinho αγωνιζόταν σε ένα κέντρο με παίκτες, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην άμυνα, θα ήταν τελείως διαφορετικός παίκτης. ”

“ Έχει να κάνει με το πόσο συχνά μιλάμε για τους αμυντικούς παίκτες και λέμε συνέχεια πόσο καλοί είναι. Η ομάδα αμύνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Δεν είναι μόνος του (ο Fabinho) και έχει δίπλα του εξίσου καλούς παίκτες. ”

“ Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και ευτυχώς δεν πρέπει να παίζει μόνος. ” Είπε ο Klopp.

Απαραίτητος για την Liverpool ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com