Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θέλουμε να αντιδράσουμε, ώρα να κερδίσουμε εκτός έδρας»

Klopp: «Θέλουμε να αντιδράσουμε, ώρα να κερδίσουμε εκτός έδρας»

Στη συνέντευξη τύπου ενόψει του μεγάλου αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Chelsea μίλησε ο Jürgen Klopp και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να ψάξει αντίδραση μετά την ήττα της στην Ιταλία και πως έχει έρθει η ώρα να κερδίσει μια ομάδα της πρώτης εξάδας, όπως είναι η Chelsea, εκτός έδρας.

Ρωτήθηκε για την ήττα της Τρίτης:

“ Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θέλουμε να αντιδράσουμε. Από πλευράς εμφάνισης, δεν ήταν ένα παιχνίδι που συνήθως χάνουμε. ”

Αν φοβάται μήπως τραυματιστεί ο Virgil van Dijk:

“ Ακόμη όχι! Αυτός είναι ο λόγος, που έχουμε 4 κεντρικούς αμυντικούς. Δεν είναι εύκολο για την τέταρτη επιλογή αυτή τη στιγμή, αλλά ορισμένα πράγματα μπορούν να συμβούν. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι έναν τραυματισμό πριν συμβεί. Χρειάζεσαι και τύχη. Εμείς πάντως έχουμε 4 world class στόπερ. ” Είπε ο Klopp.

Για το γεγονός πως η ομάδα έχει κερδίσει μόνο 1  από τα τελευταία 12 εκτός έδρας παιχνίδια με ομάδες της πρώτης εξάδας:

“ Ίσως αυτό συμβαίνει γιατί οι συγκεκριμένες ομάδες είναι πολύ καλές; Αυτός είναι ο λόγος. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, για να πάρεις μια νίκη και εμείς πρέπει να βρούμε έναν. Πάμε στην Chelsea, για να πάρουμε αποτέλεσμα. Όσο περισσότερο διαρκεί το σερί, είναι όλο και πιο πιθανό να σπάσει. Δεν μας εγγυηθεί κανείς πως θα νικήσουμε όμως. ”

Για την Chelsea και τον Frank Lampard, ο Γερμανός πρόσθεσε:

“ Δεν είναι η δουλειά μου να μιλάω για άλλους προπονητικές, αλλά παίζουν συναρπαστικό ποδόσφαιρο. Έχουν αλλάξει το σύστημα τους και αυτό είναι ενδιαφέρον. Είναι μια νεανική, αλλά καλή ομάδα. ”

“ Ο Lampard έκανε μια εξαιρετική δουλειά στην Derby και δεν αποτελεί έκπληξη για εμένα η δουλειά, που κάνει στην Chelsea. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. ”

“ Η Chelsea μου θυμίζει την Dortmund, που είχα πριν από μερικά χρόνια. Ο κόσμος συνέχεια μιλάει για το πόσο νεανική ομάδα είναι, αλλά αυτοί οι παίκτες παίζουν, επειδή είναι πολύ καλοί. ” Είπε ο Klopp.

“ Πήραν τον Pulisic το καλοκαίρι. Έχουν τον Tammy Abraham, ο οποίος τώρα είναι ένας παίκτης 60 εκατομμυρίων, τον Mason Mount και φυσικά τον Hudson-Odoi. ”

“ Αν υπάρχει μια ομάδα, η οποία δεν επηρεάστηκε πολύ από την απαγόρευση μεταγραφών, αυτή είναι η Chelsea. ”

Για τους τραυματισμούς και τις επιστροφές:

“ Ο Keita επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις. ”

“ Ο Alisson σημειώνει πρόοδο, αλλά δεν προπονείται ακόμα με την ομάδα. Έκανε μια μεγάλη προπόνηση με τον John Achterberg χθες. ”

“ Ο Origi είναι αμφίβολος (για την Κυριακή) και θα τον εξετάζουμε κάθε μέρα. ”

Επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις ο Naby Keita.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com