Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Είμαι καλά»

Henderson: «Είμαι καλά»

Ο αρχηγός των Reds, Jordan Henderson αποχώρησε με πρόβλημα από τον χθεσινό αγώνα με την Burnley και έγινε αλλαγή με τον Alex Oxlade-Chamberlain να παίρνει την θέση του, ωστόσο δεν αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό και είναι καλά, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος με τις δηλώσεις του.

Ρωτήθηκε λοιπόν για τον τραυματισμό του στο Turf Moor:

“ Ήμουν και είμαι καλά. Είμαι μια χαρά. Δεν ξέρω (γιατί έγινε η αλλαγή), ίσως ο προπονητής νόμιζε πως πόναγα λίγο, αλλά όχι όλα είναι μια χαρά. ”

Αναφέρθηκε και στην νίκη με 0-3 επί των Clarets:

“ Πιστεύω πως κάναμε με τον καλύτερο τρόπο την βρώμικη δουλειά μέσα στον αγώνα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και καταφέραμε να κερδίσουμε τις μονομαχίες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό κόντρα στην Burnley. Οι δύο τους επιθετικοί είναι πολύ δυνατοί. Ανταποκριθήκαμε όμως πολύ καλά. ”

“ Ήμασταν καλοί και στην επίθεση και σκοράραμε μερικά όμορφα γκολ. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. ”

Όσο για το νέο ρεκόρ της ομάδας:

“ Θέτουμε τα νέα ρεκόρ για τους εαυτούς μας και όχι για κανέναν άλλον και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να παίζουμε καλά κάθε εβδομάδα, κάτι όμως που είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλές καλές ομάδες σε Αγγλία και Ευρώπη. ” Σημείωσε ο Henderson.

“ Κοιτάμε όμως κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κάθε εβδομάδα δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και θα δούμε στο τέλος της σεζόν που θα φτάσουμε.”

Κανένας φόβος για Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com