Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρεται για Lovren η Juventus»

«Ενδιαφέρεται για Lovren η Juventus»

Στην αγορά για απόκτηση κεντρικού αμυντικού έχει βγει τις τελευταίες ώρες η Juventus, μετά τον πολύ σοβαρό του Giorgio Chiellini στην προπόνηση της Παρασκευής και σύμφωνα με πληροφορίες του Γερμανικού, Sky Sports ενδιαφέρεται για ορισμένους παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Dejan Lovren της Liverpool.

Το όνομα του Κροάτη στόπερ των Reds έχει συνδεθεί πολλές φορές τους τελευταίους μήνες με μεταγραφή στην Ιταλία, αλλά οι διαπραγματεύσεις με την Milan και την Roma δεν προχώρησαν. Τώρα στις ενδιαφερόμενες ομάδες ήρθε να προστεθεί και η πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Η Γηραιά Κυρία όμως έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον αμυντικό της Bayern Munich, Jerome Boateng και θα προσπαθήσει να τον κλείσει πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου αύριο. Στη λίστα της βρίσκεται και ο πρώην παίκτης της, Medhi Benatia, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Al-Duhail του Κατάρ.

Ο Jürgen Klopp τόνισε στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής πως οι Reds θα χρειαστούν τον Lovren κατά την διάρκεια της σεζόν.

Το ενδιαφέρον από την Ιταλία συνεχίζει να υπάρχει για τον Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com