Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tony Cascarino: «Αποκλείεται να μην κάνει μεταγραφές η Liverpool»

Tony Cascarino: «Αποκλείεται να μην κάνει μεταγραφές η Liverpool»

Αυτή είναι η γνώμη του πρώην διεθνή με την Ιρλανδία, Tony Cascarino, που πιστεύει ότι οι Κόκκινοι θα αποκτήσουν έναν ή δύο παίκτες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου .

Οι Κόκκινοι έχουν αποκτήσει δύο παίκτες ως τώρα, ενισχύοντας μάλλον το μέλλον της ομάδας με την προσθήκη των Sepp van der Berg και Harvey Elliott, με τον Jurgen Klopp να επιμένει ότι είναι ευτυχισμένος  με το roster της ομάδας του.

Ομολόγησε επίσης ότι δεν είναι διατεθειμένος να ανοίγει πάντα το μπλοκ των επιταγών της ομάδας, ιδίως μετά την απόκτηση των Alisson και Fabinho πέρυσι.

Ο Cascarino όμως πιστεύει ότι τουλάχιστον ένα μεγάλο όνομα θα φτάσει στο Anfield.

«Η Liverpool παραείναι ήσυχη, πολύ ήσυχη και ακόμα πιστεύω ότι θα αποκτήσουν ένα παίκτη, ίσως και δύο.» είπε στο TalkSport.

«Δεν νομίζω ότι θα αφήσουν αυτήν την περίοδο μεταγραφών χωρίς να φέρουν πραγματικά κάποιον παίκτη.»

«Εντάξει έχουν μερικούς νέους ιδιαίτερα ταλαντούχους παίκτες, όπως τον Brewster.  Αλλά η Liverpool κάτι θα κάνει γιατί τέτοιες ομάδες γίνονται καλύτερες και μεγαλύτερες.» συνέχισε

«Καθώς πλησιάζουμε την τελευταία μέρα των μεταγραφών, υπάρχουν ομάδες που περιμένουν. Από κει που δεν το περιμένεις εμφανίζονται παίκτες διαθέσιμοι .»

«Τα στάνταρ της Liverpool είναι πολύ υψηλά και τέτοιες ομάδες είναι σαν αρπακτικά. Μόλις δουν μια κίνηση όλα είναι πιθανά.»

«Στο επίπεδο που βρίσκονται τώρα ,ανταγωνίζονται για μερικούς πολύ καλούς παίκτες. Κάποιον μπορεί να αρπάξουν.» ολοκλήρωσε.

Ο Elliott ήταν η δεύτερη φετινή μεταγραφή της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com