Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ancelotti: «Δε μπορεί να κριθεί αντικειμενικά η Liverpool αυτή τη στιγμή»

Ancelotti: «Δε μπορεί να κριθεί αντικειμενικά η Liverpool αυτή τη στιγμή»

Μέρος των δηλώσεων του Carlo Ancelotti μετά το χθεσινό φιλικό στο Εδιμβούργο, αφορούσε στη Liverpool και στην προβληματική χθεσινή της απόδοση.

Στη συνέντευξη τύπου του μετά τη νίκη της ομάδας του επί αυτής του Klopp, ο σπουδαίος προπονητής της Napoli μίλησε για την ποιότητα του roster των Reds, και είπε ορισμένα μάλλον ενθαρρυντικά λόγια για αυτούς.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Ιταλός:

«Το να κερδίζεις σε βοηθά να κερδίζεις κι άλλο.»

«Η Liverpool κέρδισε κάτι την περασμένη χρονιά, και έχει την ποιότητα ώστε να είναι ανταγωνιστική και να συνεχίσει να κερδίζει.»

«Το σίγουρο είναι ότι η Liverpool θα είναι ανταγωνιστική με το έμψυχο δυναμικό πού διαθέτει, τόσο στο Champions League, όσο και στην Premier League. Το αν θα ξανακερδίσουν κάτι, δεν το γνωρίζω.»

«Έχεις περισσότερες δυσκολίες να αντιμετωπίζεις όταν χάνεις, παρά όταν κερδίζεις. Κάθε σεζόν έχει τη δική της ιστορία, και δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί τη φετινή.»

«Στη Liverpool δεν έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο roster (συγκριτικά με πέρυσι), ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να τους κρίνεις αντικειμενικά, γιατί παίζουν χωρίς τους τρεις καλύτερους παίκτες τους.»

Τα ενθαρρυντικά λόγια του Ancelotti για τους Reds συνεχίστηκαν ως ακολούθως:

«Και εμείς όταν χάσαμε 5-0 στο περσινό φιλικό, δεν ήμασταν και τόσο ανήσυχοι. (αντίστοιχα) Ούτε σήμερα πρέπει να είμαστε υπερβολικά χαρούμενοι.»

«Βρισκόμαστε ακόμα στην pre-season, και οι ομάδες έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας σε αυτή την περίοδο. Η Liverpool έχει ταξιδέψει πολύ.»

«Δεν είναι εύκολο για μία ομάδα να είναι έτοιμη (εν όψει της επερχόμενης σεζόν). Αν είναι έτοιμη τώρα, κάτι πάει λάθος. Πρέπει να είσαι έτοιμος όταν η σεζόν ξεκινάει.»

Jurgen Klopp και Carlo Ancelotti στους πάγκους τους κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού.
Jurgen Klopp και Carlo Ancelotti στους πάγκους τους κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com