Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι η πιο σημαντική εβδομάδα της σεζόν για εμάς»

Klopp: «Είναι η πιο σημαντική εβδομάδα της σεζόν για εμάς»

Στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Manchester City για το Community Shield την ερχόμενη Κυριακή μίλησε ο Jürgen Klopp και εξήγησε γιατί θεωρεί τους Πολίτες το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά και γιατί αυτή η εβδομάδα είναι η σημαντικότερη της σεζόν για τους Reds.

Για τις προπονήσεις στην Γαλλία ο Klopp είπε:

“ Είναι πολύ σημαντικές και ανυπομονούμε. Τα καλά αποτελέσματα στα φιλικά σε βοηθούν να αποκτήσεις καλή ψυχολογία, αλλά δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό από όλα. Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρεις να χτίσεις την φυσική σου κατάσταση για την πολύ μεγάλη σεζόν, γιατί θα πρέπει απλά να προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες. Δεν θα έχουμε πολύ χρόνο για προπόνηση. ”

“ Έπρεπε να ακολουθήσουμε έντονες προπονήσεις τις πρώτες 3 εβδομάδες. Παίξαμε παιχνίδια υπό διαφορετικές συνθήκες. Είναι ξεκάθαρο, πως η εβδομάδα μας στην Evian θα είναι η πιο σημαντική της σεζόν για εμάς. Έπειτα θα αντιμετωπίσουμε την City και θα έχουμε πέντε μέρες μέχρι την Norwich. ”

Για τις επιστροφές:

“ Θα τους έχουμε όλους στην Γαλλία. Από το απόγευμα θα ξεκινήσουν προπονήσεις οι Shaqiri, Keita, Salah, Firmino και Alisson. ”

“ Ο Sadio θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα. Μπορούμε να μιλήσουμε επί μια ώρα για το πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων, αλλά απλά θα χάσουμε τον χρόνο μας. ” Είπε ο Klopp.

Όσο για το ματς με την City στο Wembley πρόσθεσε:

“ Δεν αμυνθήκαμε καλά στις αντεπιθέσεις χθες. Χάσαμε την μπάλα στις λάθος στιγμές και αν συμβεί αυτό κόντρα στην City, θα μας τιμωρήσει. Δεν θα έχουμε καμία ελπίδα. ”

“ Από ότι έχω δει, η City δείχνει πολύ καλή ως τώρα και έχει όλους τους παίκτες της εκτός από τον Aguero. Είναι η ίδια ομάδα με την περσινή σεζόν. Το παιχνίδι με την City θα είναι το πιο δύσκολο της σεζόν. ”

“ Δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες πριν καν τους αντιμετωπίσουμε, αλλά είχαμε μια τελείως διαφορετική προετοιμασίας. Ήμασταν χωρίς 6 παίκτες. ”

Στην Evian από σήμερα η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com