Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sterling: «Χάρηκα για τις επιτυχίες της Liverpool»

Sterling: «Χάρηκα για τις επιτυχίες της Liverpool»

Ο Raheem Sterling σε συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε πως χάρηκε ιδιαίτερα που η Liverpool κατέκτησε το Uefa Champions League την περασμένη σεζόν, ενώ τόνισε πως προτεραιότητα για τη Manchester City θα είναι πάντα το πρωτάθλημα:

«Χάρηκα πραγματικά που η Liverpool πήρε το Champions League και είδα κάποιους πρώην συμπαίκτες μου να σηκώνουν το τρόπαιο. Είναι μια σπουδαία διοργάνωση, όμως για εμάς το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό. Αυτό θα είναι και ο στόχος μας τη νέα χρονιά. Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, όμως κάθε εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες του πρωταθλήματος. Μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλο κύρος όσο το Champions League, αλλά πάντα θα παλεύουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Πάντως και τη νέα χρονιά αναμένεται μεγάλη μάχη ανάμεσα στις Manchester City και Liverpool για την επικράτηση τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα, η πρώτη «μονομαχία» μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει την επόμενη Κυριακή για το Community Shield.

Έμφαση στο πρωτάθλημα φαίνεται πως δίνει η Manchester City, σύμφωνα με τον Raheem Sterling.
Έμφαση στο πρωτάθλημα φαίνεται πως δίνει η Manchester City, σύμφωνα με τον Raheem Sterling.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com