Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Υπάρχει και του χρόνου μεταγραφική περίοδος»

Klopp: «Υπάρχει και του χρόνου μεταγραφική περίοδος»

Βρισκόμαστε στις τελευταίες μέρες του Ιουλίου, μόλις 11 ημέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περίοδου και η Liverpool έχει ανακοινώσει μόνο την μεταγραφή του Sepp van den Berg, ενώ όπως έχει τονίσει ο Jürgen Klopp, δεν αναμένεται να κάνει πολλές μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι.

Ο Γερμανός παραχώρησε νέα συνέντευξη και εξήγησε γιατί δεν αποτελεί πρόβλημα το γεγονός πως η ομάδα δεν θα κάνει μεταγραφές:

“ Δεν θα τελειώσει φέτος η Liverpool. Υπάρχει και του χρόνου μεταγραφική περίοδος. Η ομάδα είναι πολύ καλή, έχουμε επενδύσει πολλά χρήματα και ήρθε η ώρα να δουλέψουμε με αυτό. ”

“ Δεν μπορώ να πω τίποτα για όσα κάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν ξέρω πως το κάνουν, αλλά εμείς πρέπει να πληρώσουμε τον λογαριασμό. Όλοι πρέπει να το κάνουν και πρέπει να το κάνουμε και εμείς. Έχουμε επενδύσει πολλά χρήματα για την ομάδα και τώρα φαίνεται πως δεν θα το κάνουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν είμαστε σε έναν φανταστικό κόσμο, στον οποίο μπορούμε να έχουμε ό,τι θέλουμε. Δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια αυτό. Φαίνεται πως μόνο 3 ομάδες στον κόσμο, μπορούν να το κάνουν συνέχεια αυτό. Η Real Madrid, η Barcelona, η Manchester City και η PSG. Έχουν ό,τι θέλουν. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με αυτό. ”

“ Ο κόσμος μπορεί να πει, ότι ζηλεύω, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν ζηλεύω. Δεν μπορεί να μας εγγυηθεί κανείς, πως δεν φέρουμε ισοπαλία με την Leicester σε έναν χιονισμένο αγωνιστικό χώρο, αν κάνουμε 5 μεταγραφές. ”

“ Θα υπάρξουν μέτρια παιχνίδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως χρειαζόμαστε μεταγραφές. Σημαίνει πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, να είμαστε έτοιμοι.”

Μόνο τον van den Berg έχει ανακοινώσει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com