Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ‘Επιχείρηση Ανυπόφοροι’ !

‘Επιχείρηση Ανυπόφοροι’ !

Σε νέα ύψη έχει φτάσει η αντίδραση των οπαδών των Κόκκινων μετά την κατάκτηση του Champions League, με το γνωστό hashtag πλέον ‘Operation Unbearable’!

Συνεχίζοντας τα πανηγύρια για την κατάκτηση του 6ουτροπαίου στην ιστορία της ομάδας, οι οπαδοί της Liverpool φροντίζουν να βγουν ζωντανοί οι φόβοι των οπαδών αντίπαλων ομάδων.

Και γιατί όχι;

Οι παίκτες του Jurgen Klopp είχαν μια από τις καλύτερες σαιζόν, ανταποκρινόμενοι με επιτυχία στην απογοήτευση που προκάλεσε η αποτυχία της κατάκτησης της PremierLeague- παρά τους 97 βαθμούς που συγκέντρωσε η ομάδα, με την κατάκτηση του πιο πολύτιμου τροπαίου στην Ευρώπη!

Η αλήθεια είναι ότι γενικά στις τάξεις των φίλων του ποδοσφαίρου, επικρατούσε η άποψη ότι η σταθερή υπεροχή της Liverpool, για τη σαιζόν 2018/19 άξιζε ενός τροπαίου, με τον Gary Lineker, ανταποκριτή του BTSport να το θέτει στη σωστή του βάση , λέγοντας στη Μαδρίτη ότι «ήταν ένα αξιοκρατικό βραβείο για μια εκπληκτική σαιζόν» ,ενώ και ο Rio Ferdinand ,πρώην παίκτης της Manchester United ,ερωτηθείς για το αν ήταν ευχαριστημένος για τη Liverpool, είχε απαντήσει «το αξίζουν».

Άλλοι παρατηρητές ,συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν τους άρεσε ιδιαίτερα η Liverpool, ως ομάδα, αλλά ούτε και η πόλη ,βρήκαν τελικά το θάρρος να δηλώσουν τον θαυμασμό τους για τον δυναμισμό της ομάδας του Klopp, αλλά και την ευχαρίστηση τους για τη συνεισφορά των Κόκκινων σε ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα.

Όπως θυμάστε βέβαια δεν ένιωθαν όλοι έτσι και ειδικά οι οπαδοί συγκεκριμένων ομάδων οι οποίοι ερωτώμενοι για ποιό λόγο δεν ήθελαν τη Liverpool να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο, απαντούσαν λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα καθιστούσε τους οπαδούς των Κόκκινων, ανυπόφορους!

Θέλοντας λοιπόν οι οπαδοί της Liverpool, να τρολάρουνόσους αντιδρούσαν στην κατάκτηση κάποιου τροπαίου από την ομάδα τους, λανσάρισαν την επιχείρηση Ανυπόφοροι ,υπενθυμίζοντας τους, την για 6η φορά κατάκτηση του Champions League.

Το twitter και γενικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν από φωτογραφίες των οπαδών της Liverpool με το hashtag Operation Unbearable και αναφέρουμε κάποιες από αυτές!

Τις τελευταίες μέρες διάσημος έχει γίνει ο Ste Evans, υπεύθυνος διαφήμισης στην Reach plc και κάτοχος διαρκείας στο Anfield.

O Ste θέλοντας να κάνει δώρο στον πατέρα του-για τα 60α γενέθλια του, μια πτώση με αλεξίπτωτο, δεν αντιστάθηκε στα 15.000 πόδια πάνω από το έδαφος, πέφτοντας, να σχηματίσει με τα δάχτυλα του τον αριθμό 6!

Ο Ste είπε: « Είχε κάνει πιο πριν bungee jumping, καταδύσεις και οδήγηση με μικρά αγωνιστικά αυτοκίνητα οπότε η πτώση με αλεξίπτωτο ήταν το τελευταίο που δεν είχε κάνει.»

«Για να είμαι ειλικρινής πάντα φοβόμουν τα ύψη και το είχα μετανιώσει που είχα συμφωνήσει να πηδήξω μαζί του, μέχρι την ημέρα που το κάναμε τελικά και μπορώ να πω ότι το απόλαυσα.»

«Ήταν απίστευτη εμπειρία ,οι δάσκαλοι μας καθοδήγησαν τέλεια και βέβαια δεν μπορούσα να αντισταθώ να δείξω το ‘6 times’ με τα χέρια μου για την Operation Unbearable στα 15.000 πόδια.»

Ο Mark Currie ,πηγαίνοντας διακοπές στο Sorrento της Ιταλίας σχημάτισε κι αυτός τον αριθμό 6, γράφοντας «Το Sorrento είναι στην Ιταλία, η Ιταλία είναι στην Ευρώπη. Η Liverpool είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όχι μόνο αυτόν τον χρόνο, αλλά για 6η φορά. Το κερδίσαμε 6 φορές. Και έχει ένα χρυσαφένιο ουρανό εδώ.»

Ο Michael Caddick πήγε στην Bangkok και το βράδυ βγαίνοντας έξω, σχημάτισε κι αυτός τον αριθμό6 γράφοντας «Operationunbearable φτάνει στην Bangkok.»

Ο JW έφτασε στην Ibiza της Ισπανίας για να βγει φωτογραφία σχηματίζοντας τον αριθμο 6 και γράφοντας στο twitter «Η Operation Unbearable συμπεριφέρεται με κλασικό τρόπο στην Ibiza.»

Ο AJ και οι φίλοι του σήκωσαν σημαία στο Glastonburyμε το τρόπαιο του Champions League και τον αριθμό 6 μέσα σε αυτό.

Οι Official Shankly Merchandise έφτασαν στηνΣαντορίνη και στη βόλτα τους στα βράχια του νησιού σταμάτησαν για να φωτογραφηθούν σχηματίζοντας τον αριθμό 6.

Έγραψαν στο twitter «Καθόμαστε στα βράχια της Σαντορίνης και σκεφτόμαστε #6times #LFC #YNWA#operationunbearable #goodmorningbritain.»

Ο Paul Anderson πήγε να παρακολουθήσει αγώνα κρίκετ  και βγήκε φωτογραφία με τον φίλο του και τη σημαία με το τρόπαιο και τον αριθμό 6 μέσα σε αυτό.

Έγραψε: «Η Operation Unbearable, φτάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κρίκετ.»

Ας μην ξεχνάμε και το ιδιωτικό αεροπλάνο που πέταξαν φίλοι της ομάδας, στο Perth της Αυστραλίας ,πάνω από 14.000 οπαδούς της Manchester United ,οι οποίοι παρακολουθούσαν την προπόνηση της ομάδας τους με το πανό να ανεμίζει πίσω του ,υπενθυμίζοντας την 6ηκατάκτηση του τροπαίου από τη Liverpool!

Η επιχείρηση Operation Unbearable, συνεχίζεται…

Πιθανόν και με τη δική σας συνδρομή!

Οι Red fans στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com