Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Danny Ings στη Liverpool

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Danny Ings στη Liverpool

O Danny Ings με τη φανέλα της Liverpool.

Μετά τους Daniel Sturridge και Alberto Moreno, και ο Danny Ings έπαψε και τυπικά να είναι παίκτης της Liverpool, παίρνοντας μεταγραφή στη Southampton.

Όπως επίσης έπραξαν οι Daniel και Alberto, έτσι και ο Danny έστειλε το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τους Reds και τον κόσμο τους.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε ο Άγγλος επιθετικός, μιλώντας στο Talksport:

«Το να έρθω στη Liverpool ήταν μία εξαιρετικά σημαντική κίνηση για μένα. Όταν έγινε, ένιωσα ότι όλα πηγαίνουν όπως τα είχα σχεδιάσει.»

«Βέβαια τα πράγματα (στη Liverpool) δεν πήγαν καλά για μένα, όμως έζησα τρία καταπληκτικά χρόνια και είμαι απεριόριστα ευγνώμων στην ομάδα για τον χρόνο πού μου αφιέρωσε και την δουλειά πίσω από τις κάμερες ώστε να επανέλθω σε καλή κατάσταση μετά τους τραυματισμούς μου.»

«Αγαπώ την ομάδα. Τους εύχομαι ο,τι καλύτερο για το μέλλον.»

«Για κάθε παίκτη πού αντιμετωπίζει απανωτούς τραυματισμούς, είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει, εγώ όμως είχα την κατάλληλη υποστήριξη γύρω μου, από την ομάδα και τους γιατρούς.»

«Μετά από αυτούς τους τραυματισμούς, τα πράγματα έγιναν κάπως δύσκολα για μένα εκτός γηπέδου εκείνη την περίοδο…ειδικά μετά τον δεύτερο τραυματισμό μου στο γόνατο, ένιωσα ότι ήρθε το τέλος.»

«Δούλεψα τόσο σκληρά μετά τον πρώτο. Είχα επιστρέψει στις προπονήσεις μαζί με τα παιδιά μετά από τέσσερις μήνες πολύ έντονης αποθεραπείας, και ήθελα τόσο πολύ να επανέλθω σε καλή κατάσταση.»

«Μετά, που τραυματίστηκα στο άλλο γόνατο στο πρώτο μου παιχνίδι κάτω από τα φώτα του Anfield (αφότου επέστρεψε από τον πρώτο του τραυματισμό), σκέφτηκα ότι θα μου ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να το ξεπεράσω. Εγχειρίστηκα όμως και δούλεψα πάρα πάρα πολύ σκληρά για να επανέλθω στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.»

«Ήμουν σε θέση να δω το φως στο τέλος του τούνελ, και σήμερα βρίσκομαι εκεί. Βρίσκομαι σε εξαιρετική κατάσταση σωματικά, έχω φροντίσει τον εαυτό μου μέσα στο καλοκαίρι, και αισθάνομαι πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση με το σώμα μου. Δε βλέπω την ώρα να ξεκινήσω και πάλι.»

Έπειτα από όλη αυτή την κατάθεση ψυχής, ο Danny Ings αναφέρθηκε και στον Klopp:

«Ο Jurgen ήταν πολύ υποστηρικτικός μαζί μου κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μου, και μου έδωσε ευκαιρίες μετά τους τραυματισμούς μου στα γόνατα.»

«Η ομάδα εκείνη την περίοδο εξελισσόταν με πάρα πολύ γοργούς ρυθμούς, όμως ακόμα ένιωθα ότι πιστεύει σε μένα, και μου έδωσε ευκαιρίες. Έκανα 14 εμφανίσεις μετά την επιστροφή μου από τον δεύτερο τραυματισμό, κάτι το οποίο θεώρησα τρομερά θετικό, μετά από όλα όσα είχα περάσει.»

«Συγχαρητήρια σε εκείνον και στη Liverpool πού εξακολούθησαν να πιστεύουν σε μένα εκείνη την περίοδο.»

Για το γεγονός ότι εκ των πραγμάτων είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, δεδομένης της ύπαρξης της τριάδας Salah-Mane-Firmino:

«Ήταν τρομερά δύσκολο. Θα ήταν σκληρό για τον καθένα, ειδικά μετά από back-to-back τραυματισμούς.»

«Αυτή η η μπροστινή τριάδα είναι απολύτως ‘θανατηφόρα’. Είναι επίσης εξαιρετικοί χαρακτήρες, με βοήθησαν, και είναι παίκτες από τους οποίους μπορείς να μάθεις πράγματα.»

«Κατάλαβα τότε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγω, και ευτυχώς η Liverpool με βοήθησε στο να βρω την καλύτερη δυνατή ομάδα. Και τη βρήκα, στο πρόσωπο της Southampton.»

«Είναι καλό πού είχα μία ομάδα η οποία πιστεύει σε εμένα και στο σώμα μου. Μετά από όλα αυτά, ανυπομονώ για νέες προκλήσεις.»

«(η Southampton) Είναι το καλύτερο μέρος για μένα αυτή τη στιγμή στην καριέρα μου, και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος πού βρίσκομαι εδώ.»

Ο πρώην πλέον παίκτης της Liverpool και νυν της Southampton, Danny Ings.
Ο πρώην πλέον παίκτης της Liverpool και νυν της Southampton, Danny Ings.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com