Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κοντά σε συμφωνία για ανανέωση με τον Origi η Liverpool»

«Κοντά σε συμφωνία για ανανέωση με τον Origi η Liverpool»

Ενθαρρυντικό για τους φίλους της Liverpool είναι το σημερινό ρεπορτάζ πού έρχεται από το νησί σχετικά με την περίπτωση του Divock Origi.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider, η διοίκηση των Reds διατηρεί την αισιοδοξία ότι ο Βέλγος θα δεχτεί να υπογράψει νέο μακράς διαρκείας συμβόλαιο, μετά τις συνομιλίες πού είχε με τον Jurgen Klopp κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη πηγή, στον Divock έχει ήδη προσφερθεί νέο πενταετές συμβόλαιο με σημαντικά αυξημένο μισθό, ως δείγμα εκτίμησης των -απρόσμενων για τους περισσότερους η αλήθεια είναι- κατορθωμάτων του τη σεζόν πού μόλις ολοκληρώθηκε.

Τo Football Insider συνεχίζει λέγοντας ότι σύμφωνα με δική του πηγή μέσα από τη Liverpool, ο Origi δεν έχει δώσει ακόμα ξεκάθαρη απάντηση στην πρόταση ανανέωσης, όμως όπως τονίζει ξανά, μετά τις συνομιλίες του με τον Klopp η διοίκηση δεν ανησυχεί ιδιαίτερα.

Το εν λόγω δημοσίευμα κλείνει με την αναφορά ότι στον παίκτη της ομάδας μας έχει δοθεί η σχετική διαβεβαίωση ότι θα έχει σημαντικό ρόλο στο roster του Γερμανού.

O Divock Origi πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του εναντίον της Barcelona, πού έστειλε τη Liverpool στον τελικό της Μαδρίτης.
O Divock Origi πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του εναντίον της Barcelona, πού έστειλε τη Liverpool στον τελικό της Μαδρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com