Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα μιλήσει με την Uefa για το θέμα των εισιτηρίων ο Peter Moore

Θα μιλήσει με την Uefa για το θέμα των εισιτηρίων ο Peter Moore

Ο Peter Moore.

Ο τελικός του Uefa Champions League πλησιάζει και οι περισσότεροι φίλοι της Liverpool, οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη για το μεγάλο παιχνίδι έχουν ήδη εξασφαλίσει τα εισιτήριά τους. Όμως ο Ceo των Reds, Peter Moore τόνισε σε δηλώσεις του πως σκοπεύει να συζητήσει με την Uefa το θέμα των εισιτήριων, καθώς και άλλα προβλήματα.

Ο Moore τόνισε πως σκοπεύει να μιλήσει με τον πρόεδρο της Uefa, Alexander Ceferin την επόμενη εβδομάδα στη Μαδρίτη:

“ Θα συναντήσω τον Alek την επόμενη εβδομάδα και πάντα όταν τον βλέπω, έχουμε περίπου 20 θέματα για συζήτηση. Θα μιλήσουμε για όλα όσα φαντάζεστε. Γιατί παίρνουμε τον συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων, τι μπορούμε να κάνουμε και όλα τα σχετικά. ”

“ Έχουμε πολλά να πούμε από κοντά. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την Uefa σε καθημερινή βάση τα τελευταία 40 χρόνια. Έχουμε μιλήσει για πολλά θέματα. ”

“ Εμείς θέλουμε από την Uefa να καταλαβεί την πόλη τη Liverpool, κάτι το οποίο το κάνει. Ο Ceferin ήταν εδώ στο Anfield για τον περσινό προημιτελικό με την Manchester City και συζήτησα για αρκετή ώρα μαζί του. Θα τον δω ξανά την επόμενη εβδομάδα. ”

“ Τώρα είμαστε αφοσιωμένοι στους οπαδούς μας και θέλουμε να τους βοηθήσουμε να δούν τον αγώνα στην M&S Bank Arena. Μετά θα ασχοληθούμε με τους οπαδούς μας στη Μαδρίτη. ” Σημείωσε ο Moore.

“ Τα καλά νέα είναι πως παίζουμε σε ένα τελικό Champions League. Αυτό απαιτεί αρκετή δουλειά όμως. ”

Το Wanda Metropolitano σε αγώνα Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com