Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: « Θα είναι πολύ σκληρό για τον Klopp να χάσει και τρίτο τελικό »

Mourinho: « Θα είναι πολύ σκληρό για τον Klopp να χάσει και τρίτο τελικό »

Χωρίς ομάδα παραμένει από τον Δεκέμβρη του 2018 ο Jose Mourinho και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν θα αναλάβει την Juventus, παρά τις πιέσεις του Cristiano Ronaldo στη διοίκηση της Γηραίας Κυρίας, οπότε συνεχίζει να εργάζεται ως σχολιαστής και να παραχωρεί συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά δίκτυα.

Παραχώρησε λοιπόν ακόμη μια συνέντευξη, αυτή τη φορά στο Sky Sports και ρωτήθηκε για τον τελικό του Champions League και για τον Jürgen Klopp, ο οποίος ετοιμάζεται να παίξει τον τρίτο του τελικό στη διοργάνωση και θέλει να κερδίσει το πρώτο του τρόπαιο.

Ο Πορτογάλος είπε τα εξής, όταν ρωτήθηκε για τον Jürgen Klopp:

“ Αν το κατακτήσει ο Jürgen, θα είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για εκείνον. ”

“ Θα είναι όμως πολύ σκληρό, αν χάσει και τρίτο τελικό Champions League… πραγματικά θα είναι πολύ δύσκολο και πολύ σκληρό για εκείνον. ”

“ Αλλά γνωρίζω πως είναι ένα πολύ αισιόδοξο άτομο και δεν θα σκέφτεται την ήττα. Θα σκέφτεται μόνο τη νίκη πριν τον αγώνα. ”

“ Ως προπονητής, καταλαβαίνω τι σημαίνει να παίζεις σε ένα τελικό Champions League. Δυστυχώς όμως υπάρχει μια απογοητευμένη πλευρά μετά τον τελικό και αυτή είναι η ηττημένη ομάδα. Οι τελικοί είναι όμως για να κερδίζονται, όχι για την συμμετοχή. ” Τόνισε ο Mourinho.

Ο Mourinho παραμένει χωρίς ομάδα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com