Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φεύγουν οριστικά Randall και Masterson

Φεύγουν οριστικά Randall και Masterson

Αποχωρήσεις θα υπάρξουν το φετινό καλοκαίρι και από τις μικρές ομάδες των Reds, με τους Connor Randall και Conor Masterson να αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο και να εξετάζουν και οι δύο τις προτάσεις του, αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ο Connor Randall μάλιστα φεύγει από το Anfield μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, καθώς βρίσκεται στη Liverpool από ηλικία 6 ετών. Αγωνίστηκε δανεικός στην Rochdale στο πρώτο μισό της σεζόν, ωστόσο τραυματίστηκε σοβαρά και δεν πήρε πολύ χρόνο στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας. Για την απόκτησή του ενδιαφέρονται ομάδες από την Σκωτία και την League one.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ είναι οπαδός της Liverpool από μικρό παιδί και έχει αγωνιστεί σε έξι αγώνες με τους Reds. Έκανε το ντεμπούτο του στη νίκη με 1-0 επί της Bournemouth στο League Cup του 2015.

Από τη Liverpool θα φύγει ως ελεύθερος και ο Conor Masterson και ήδη αναζητεί την επόμενη του ομάδα. Ο Ιρλανδός μπορεί να μην είχε αγωνιστεί με την κόκκινη φανέλα σε επίσημο αγώνα, όμως ήταν στην 18αδα στον πρώτο περσινό προημιτελικό του Champions League με την Manchester City.

Παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσουν και οι Adekanye, Juanma, Whelan και McAuley.

Randall, Masterson, Henderson και Woodburn σε προπόνηση της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com