Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκανε το καθήκον της η Liverpool με τον Mane, αλλά δεν ήταν αρκετό…

Έκανε το καθήκον της η Liverpool με τον Mane, αλλά δεν ήταν αρκετό…

Τελείωσε η Premier League για τη σεζόν 2018-19! Η Liverpool κέρδισε τη Wolves με σκορ 2-0 στο Anfield, αλλά η νίκη της δεν ήταν αρκετή, διότι η Manchester City, αν και έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 1-4, κάνοντας το repeat.

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ LIVERPOOL!

Α’ Ημίχρονο: Με την αναμενόμενη ενδεκάδα παρέταξε τη Liverpool ο Jürgen Klopp στον τελευταίο αγώνα της σεζόν για την Premier League κόντρα στη Wolves, καθώς ο Andrew Robertson πρόλαβε και ξεκίνησε, ενώ στην επίθεση πήρε φανέλα βασικού ξανά ο Divock Origi. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τη Liverpool με ένα σουτ του Βέλγου στο 4’, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Rui Patricio. Οι Reds βρήκαν το γκολ με τη δεύτερη τους φάση στο ματς στο 19’ και σκόρερ ήταν ο Sadio Mane! Εξαιρετική συνεργασία Henderson και Alexander-Arnold και ο Trent με μια υπέροχη σέντρα πάρε-βάλε βρήκε τον Σεναγελέζο, για να τελειώσει εκείνος τη φάση με το δεξί από το ύψος της περιοχής. Ένα σουτ του Salah ένα λεπτό αργότερο μπλοκαρίστηκε από την άμυνα των φιλοξενούμενων. Πολύ καλή επέμβαση του Patricio σε ένα δυνατό σουτ του Robertson στο 25ο λεπτό. Εκτός εστίας κατέληξε η προσπάθεια του Mo Salah στο 34’. Η Liverpool είχε χάσει τη συγκέντρωσή της και τα γκολ στο Amex και η Wolves βρήκε τον τρόπο να δημιουργήσει μια πολύ καλή ευκαιρία και ο Doherty να δημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Alisson στο 43’.

Β’ Ημίχρονο: Ο Alexander-Arnold απείλησε με απευθείας φάουλ την εστία του Patricio 2 λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, αλλά δεν ήταν από καλή θέση και κατάληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Οι Reds είχαν ρίξει αρκετά την απόδοσή τους από το 25’ και μετά και όσο πέρναγε η ώρα, η Wolves έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο. Το σουτ του Jimenez έφυγε ψηλά στο Kop όμως στο 60’ και δεν χρειάστηκε να παρέμβη ο Alisson. Η Liverpool είχε ανάγκη από την εμπειρία του James Milner και ο Klopp τον πέρασε στο ματς στη θέση του Origi. Ο Βέλγος όμως πριν αποχωρήσει έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στην πρώτη καλή στιγμή μετά από ώρα. Η προσπάθειά του κατέληξε κόρνερ, αλλά ο Marriner έδωσε άουτ.  Ο Alisson δήλωσε παρών για μια ακόμη φορά στο ματς και έσωσε το τετ α τετ του Jota στο 68’. Μια ακόμη ευκαιρία έχασαν οι Λύκοι με πρωταγωνιστή και πάλι τον Jota, αλλά ο Alisson ήταν και πάλι σε ετοιμότητα. Κοντά στο γκολ έφτασε ο Gini Wijnaldum, αλλά ούτε εκείνος βρήκε εστία στο 69’. Η Liverpool κατάφερε να τελειώσει το ματς στο 81ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Sadio Mane μετά από άλλη μια σέντρα ακριβείας του Alexander-Arnold! Ο Σεναγελέζος σκόραρε με το κεφάλι και ο Virgil van Dijk με ακόμη μια κεφαλιά έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά τελικά σημάδεψε το δοκάρι δύο λεπτά μετά το γκολ του Mane. Στο 84’ ο Robertson παραχώρησε τη θέση του στον Joe Gomez. Το γκολ έψαχνε σε όλο τον αγώνα ο Mo Salah και εκβείασε μια προσπάθεια στο 87’, ωστόσο δεν μπόρεσε να νικηθεί ο Patricio. Τις αλλαγές της έκλεισε η Liverpool με τον Wijnaldum να αφήνει τη θέση του στον Chamberlain.

Τώρα, ακολουθούν 5 ημέρες ξεκούρασης για τους Reds και μετά θα ξεκινήσουν προετοιμασία για τον τελικό του Uefa Champions League κόντρα στην Tottenham.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool:Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson (Gomez 84′), Fabinho, Henderson, Wijnaldum (Oxlade-Chamberlain 88′) Salah, Mane, Origi (Milner 64′)

Wolves: Patricio, Bennett, Coady, Boly, Doherty (Adama 80′), Neves, Dendoncker, Moutinho (Gibbs-White 84′), Jonny (Vinagre 84′), Jimenez, Jota.

Μια εκπληκτική ατμόσφαιρα σήμερα στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com