Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Δεν μπορούσα να παίξω ως εξάρι ”

Henderson: “ Δεν μπορούσα να παίξω ως εξάρι ”

Για την καινούριο του θέση ρωτήθηκε ξανά ο Jordan Henderson και τόνισε πως δεν μπορούσε να αγωνιστεί στην προηγούμενή του θέση, δηλαδή ως 6αρι ή αλλιώς αμυντικό χαφ. Πλέον με τον Fabinho ως αμυντικό χαφ, ο αρχηγός μπορεί να αισθάνεται πολύ πιο άνετος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Henderson ρωτήθηκε από το Sky Sports πως αποφασίστηκε η αλλαγή της θέσης του: 

“ Είχα μια συζήτηση με τον προπονητή και τον ρώτησα, αν θα μπορούσα να αγωνιστώ σε μια διαφορετική θέση. Βέβαια, είχα ξαναπαίξει σε αυτή τη θέση και με την Εθνική Αγγλίας. ”

“ Νωρίτερα μέσα στη σεζόν, όταν έπαιζα ως αμυντικό χαφ ουσιαστικά δεν είχαμε κάποιον παίκτη σε αυτή θέση, γιατί δεν μπορούσα να αγωνιστώ ως 6αρι. Δεν ήταν η φυσική μου θέση. ”

“ Τώρα, όμως με τον Fabinho έχουμε ένα καθαρόαιμο 6αρι. Έχει παίξει για πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη θέση και του ταιριάζει αρκετά. ” Είπε ο Henderson.

“ Αυτός είναι ο λόγος, που πίστευα, πως ότι μπορούσα να παίξω λίγο πιο μπροστά στο γήπεδο. Σε έναν πιο αναβαθμισμένο ρόλο. Ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία και το έκανα στα τελευταία παιχνίδια. Αλλά στην τελική, όλα έχουν να κάνουν με την ομάδα και τις προθέσεις του προπονητή. ”

Για την προφορά του στους τελευταίους αγώνες: 

“ Είναι πολύ θετικό, που μπόρεσα να συνεισφέρω στους τελευταίους αγώνες, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. ”

Τέλος, για την ομάδα:

“ Έχουμε καταφέρει να κερδίζουμε για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαστε ικανοποιημένοι με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στη σεζόν μας. ”

“ Υπάρχει όμως αρκετός καιρός μέχρι το τέλος της σεζόν και θέλουμε να την κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο. ”

Klopp και Henderson μετά το διπλό επί της Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com