Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την επιστροφή του Gomez και την άνοδο του Keita

Ο Klopp για την επιστροφή του Gomez και την άνοδο του Keita

Δύο είναι τα σημαντικά νέα για τους παίκτες της Liverpool την τελευταία εβδομάδα. Το ένα είναι η επιστροφή του Joe Gomez και η παρουσία του στην 18αδα για τον αγώνα με την Porto και το άλλο είναι η εμφανής αγωνιστική άνοδος του Naby Keita και τα γκολ, που σημείωσε στα ματς με Southampton και Porto.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε και για τους δύο στη σημερινή συνέντευξη τύπου και μίλησε για τις περιπτώσεις τους.

Αρχικά, για την επιστροφή του Joe Gomez δήλωσε:

“ Θα χρειαστούμε τον Joe για το τελευταίο μέρος της σεζόν. Ο Dejan τα πήγε περίφημα στο παιχνίδι με την Porto. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε ανάμεσα σε 4 παίκτες για το κέντρο της άμυνας, οπότε όλοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις και στους αγώνες, ώστε να μου αποδείξουν, ότι πρέπει να παίζουν. ”

Για τον Naby Keita:

“ Τις τελευταίες εβδομάδες έδειχνε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στις προπονήσεις. Βελτιωνόταν συνεχώς ακόμη και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Southampton. Γι’ αυτό σκέφτηκα πως θα ήταν λογικό, να τον χρησιμοποιήσουμε και κόντρα στην Porto. Είδαμε πολλά θετικά πράγματα από εκείνον και στο μέλλον θα τα βλέπουμε πολύ πιο συχνά. Αυτό είναι σίγουρο. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Ο Keita σκόραρε σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com