Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Σε καλή κατάσταση η Chelsea, αλλά παίζουμε στο Anfield ”

Klopp: “ Σε καλή κατάσταση η Chelsea, αλλά παίζουμε στο Anfield ”

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Chelsea. Ο Γερμανός κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να δημιουργήσουν για ακόμη μια φορά καυτή ατμόσφαιρα στο Anfield και να βοηθήσουν τους Reds να φτάσουν στη νίκη.

Ο Klopp αρχικά μίλησε για το σύνθημα των οπαδών της Chelsea για τον Salah: 

“ Είναι απαίσιο. Ανήκει στα πράγματα, τα οποία δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν. Δεν πρέπει να το βλέπουμε ως Chelsea εναντίον Liverpool. Μπορεί να το προκαλούν μόνο λίγοι άνθρωποι, αλλά χρειάζεται η δύναμη και η δράση όλων μας, για να το σταματήσουμε. ”

“ Δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο τέτοιου είδους άνθρωποι. ”

Για την κατάσταση της Chelsea και τον αγώνα της Κυριακής: 

“ Η Chelsea αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Τους είδαμε και χθες στην Πράγα και με τη West Ham. Χθες έκαναν μόνο 7 σουτ, αλλά και πάλι κέρδισαν τον αγώνα.Η Chelsea και ο Hazard βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά παίζουμε στο Anfield την Κυριακής. ”

Για τον Hazard:

“ Ο Hazard στην μέρα του μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Έχει μια φανταστική καριερά, η οποία συνεχίζεται και δεν έχει τελειώσει ακόμα. Είναι πολύ δυνατός και πολύ γρήγορος παίκτης. ” Είπε ο Klopp.

Αν θα επηρεάσει την ομάδα η ήττα από την Chelsea τον Απρίλιο του 2014:

“ Δεν το έχω σκεφτεί ούτε μια στιγμή. Το έχω ακούσει ξανά αυτό, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συμβεί την Κυριακή. Όλα είναι καλά και είμαστε αισιόδοξοι για το ματς. ”

“ Εμείς θέλουμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία. Μην μιλάτε στους παίκτες μου για όσα έγιναν το 2014! ”

“ Δεν σκέφτηκα ποτέ τι συνέβη το 2014 από τότε που ήρθα στην ομάδα. ”

Για τους οπαδούς ανέφερε: 

“ Αισθάνομαι την θετική τους ενέργεια. Μας δίνουν μεγάλη ώθηση. Μας βοήθησαν πολύ μετά την ισοφάριση της Tottenham στο Anfield. Δεν μας αφήνουν ποτέ μόνους. ”

Ο Klopp στη νίκη επί της Porto στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com