Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Henderson μίλησε για τη νέα του θέση και αποκάλυψε τι είπε με τον Klopp

Ο Henderson μίλησε για τη νέα του θέση και αποκάλυψε τι είπε με τον Klopp

Σε διαφορετική θέση αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια ο Jordan Henderson και μοιάζει αναγεννημένος και πολύ καλύτερος, καθώς παίζει πλέον στη θέση που του ταιριάζει και μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ο Henderson ρωτήθηκε για την αλλαγή της θέσης του από τον Klopp στα τελευταία παιχνίδια:

“ Εγώ και ο προπονητής είχαμε μια συζήτηση. Δεν νομίζω πως το είχε σκεφτεί (να τον αλλάξει θέση) μέχρι να του πω. Μόλις του το είπα, μου απάντησε πως θα το σκεφτεί. ”

“ Δεν νομίζω πως ο προπονητής με έχει δει αρκετά στη συγκεκριμένη θέση. Φυσικά και έχει δει τα παιχνίδια μου με την Εθνική Αγγλίας, αλλά δεν είναι πολλά. Νιωθώ καλά, όταν παίζω σε αυτή τη θέση με την Εθνική. ”

“ Του είπα πως μπορώ να συνεισφέρω περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας και θεωρώ πως μπορώ να το κάνω στην νέα μου θέση. ”

“ Είμαι πολύ πιο άνετος στη νέα μου θέση. Θεωρώ πως είναι η φυσική μου θέση. Μπορώ να δημιουργώ ευκαιρίες και γενικά απολαμβάνω ό,τι κάνω. Όταν έπαιζα ως 6αρι περισσότερο μάθαινα την θέση και αισθανόμουν πως μπορώ να κάνω την δουλειά και εκεί. ”

Αν μπορεί να ανταπεξέλθει και στις δύο θέσεις: 

“ Μπορώ να τα καταφέρω και στις δύο θέσεις και αυτό το γνωρίζει ο προπονητής. Έχει να κάνει με τον κάθε αγώνα και τι ακριβώς ζητάει ο προπονητής. Σε κάποια παιχνίδια θέλει να παίζω πιο μπροστά. ”

“ Εγώ σαν αρχηγός πάντα βάζω την ομάδα πάνω από όλους. Κάνω ό,τι θέλει ο προπονητής και παίζω όπου μου ζητήσει. ”

Όλο και καλύτερος ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com