Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: “ Η Liverpool θα κερδίσει και τα 5 παιχνίδια της ”

Guardiola: “ Η Liverpool θα κερδίσει και τα 5 παιχνίδια της ”

Μια πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε η Liverpool προχθες το βράδυ στο St Mary’s με 1-3 απέναντι στη Southampton, πέρασαν ξανά στην κορυφή της Premier League και ανάγκασε τον Pep Guardiola να μιλήσει για εκείνη για ακόμη μια φορά.

Ήταν μετά τον ημιτελικό του FA Cup ανάμεσα σε Manchester City και Brighton και τη νίκη των Cityzens με 1-0 με το γκολ του Gabriel Jesus από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως η Liverpool θα κερδίσει και τα 5 εναπομείναντα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα και το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η Manchester City.

Για τη Liverpool και την Premier League:

“ Γνωρίζω πολύ καλά πως η Liverpool πρόκειται να κερδίσει όλα τα παιχνίδια της για την Premier League. Θα κερδίσει και τα 5 παιχνίδια ως το τέλος. Ό,τι έγινε ως τώρα έγινε και θα πρέπει να κερδίσουμε και εμείς όλους τους αγώνες μας ως το τέλος, για να είμαστε πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν. ” Είπε ο Pep Guardiola στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα στο Wembley.

Αν μπορεί η ομάδα του να κατακτήσει και τους 4 τίτλους: 

“ Είναι σχεδόν απίθανο να το καταφέρουμε αυτό. Είναι πολύ δύσκολο. Μόνο και μόνο που είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις σε αυτό το σημείο της σεζόν, είναι ένα θαύμα. Αυτοί οι παίκτες έχουν καταφέρει απίστευτα πράγματα. Πέρυσι το πήραμε με 100 βαθμούς.”

Klopp και Guardiola στο ματς του Ιανουαρίου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com