Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Εμείς παίζουμε με τον δικό μας τρόπο, όχι όπως η City ”

Klopp: “ Εμείς παίζουμε με τον δικό μας τρόπο, όχι όπως η City ”

Τις δηλώσεις του στην κάμερα του Sky Sports πραγματοποίησε ο coach των Reds, Jürgen Klopp μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Southampton με 1-3.

Ο Γερμανός πρώτα μίλησε για την εμφάνιση της Liverpool στο παιχνίδι με τους Saints:

“ Η εμφάνισή μας δεν ήταν κορυφαίου επιπέδου, αλλά παλέψαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν σταματήσαμε να παλεύουμε. ”

“ Ο κόσμος μπορεί να θέλει να παίζουμε, όπως η Manchester City, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό και ποιος ο λόγος να το κάνουμε; Εμείς παίζουμε με τον δικό μας τρόπο. Παίζουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και πηγαίνουμε καλά. ” Είπε ο Klopp.

“ Έχουμε 82 πόντους σε ένα πολύ δύσκολο και τρελό πρωτάθλημα και αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Έχουμε δύσκολους αντιπάλους, οι οποίοι μας περιμένουν και εμείς απολαμβάνουμε την διαδρομή μας και τους αγώνες μας. ”

“ Είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας. Το γνωρίζαμε από πριν, πως δεν θα ήταν ένα εύκολο ματς. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις εδώ, αλλά εμείς το καταφέραμε. ”

“ Είχαμε μερικές εμφανίσεις, οι οποίες δεν ήταν οι καλύτερες, αλλά πάντα ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι να παλεύεις. Είμαι πολύ περήφανος με την εμφάνιση των παιδιών. Ήταν απίστευτοι. ”

Για το πρώτο ημίχρονο ο Klopp πρόσθεσε: 

“ Είχαμε τις στιγμές μας και στο πρώτο ημίχρονο. Πάντα είχαμε την κυριαρχία, αλλά σκόραραν πρώτοι και ήταν ένα όμορφο γκολ. Δεν αμυνθήκαμε καλά στη συγκεκριμένη φάση, αλλά και πάλι ήταν ένα όμορφο γκολ, όμως εμείς παραμείναμε ψύχραιμοι. Έπειτα δουλέψαμε σκληρά, για να φτάσουμε στην ισοφάριση και δεν περιμέναμε απλά πότε θα ισοφαρίσουμε. Εμείς την δημιουργήσαμε. ”

Για το γκολ του Mo Salah: 

“ Οι περισσότεροι πιθανότατα θα περίμεναν μια πάσα στον Bobby, αλλά δεν μπορούσε να πασάρει. Ο Bobby δεν βρισκόταν στην καλύτερη γωνία, οπότε τελείωσε εκείνος τη φάση και ήταν ένα κορυφαίο τελείωμα. ”

Ο Salah επέστρεψε στα γκολ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com