Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Alisson μιλά για την ζωή στο Liverpool: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου!»

O Alisson μιλά για την ζωή στο Liverpool: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου!»

Το Liverpool φαίνεται πως έγινε τελικά «δεύτερη πατρίδα» για τον Alisson Becker, ο οποίος προσαρμόστηκε άνετα στη ζωή στο Merseyside το ίδιο καλά μέσα και έξω από το γήπεδο.

Αυτή η προσαρμογή έχει και αγωνιστικό αντίκτυπο μια που ο βραζιλιάνος goalkeeper με την άφιξή του στην ομάδα του Klopp από τη Roma το περασμένο καλοκαίρι, στις 39 συμμετοχές σε αγώνες της Premier league αλλά και του Champions League, έχει 20″καθαρά» φύλλα αγώνα και μόλις 26 γκολ παθητικό στην εστία του.

Έτσι επαγγελματικά, ο Alisson δεν θα μπορούσε να ευχηθεί να βρεθεί σε καλύτερη θέση καθώς στο τέλος της πρώτης του σεζόν στο Anfield έχει συμβάλλει τα μέγιστα στο να βρίσκεται η ομάδα πολύ ενεργά στη διεκδίκηση και των δύο μεγάλων τροπαίων για αυτό το διάστημα. Όμως και στο προσωπικό επίπεδο τα πράγματα είναι αντίστοιχα.

Και ο «πορτιέρο»  εξηγεί επίσημο περιοδικό της Liverpool FC: «Κάνω συστηματικά μαθήματα αγγλικών. Μια από τις δυσκολότερες προκλήσεις που είχα να αντιμετωπίσω στην αρχή ήταν να συνηθίσω την ιδιαίτερη προφορά, όχι μόνο των Βρετανών αλλά κυρίως των ντόπιων στο Liverpool. Αλλά κατάφερα να το αντιμετωπίσω και είναι αλήθεια σημαντικό που πλέον μπορώ να καταλαβαίνω τον κόσμο και να επικοινωνώ με τους συμπαίχτες μου.»

«Όταν πρωτοήρθα ένιωσα πως όλοι στην ομάδα ήταν σημαντικοί για μένα και όχι μόνο οι συμπατριώτες μου, ο Roberto Firmino που ήταν ήδη εδώ και o Fabinho που έφτασε περίπου το ίδιο διάστημα με μένα. όλοι έχουν σημασία είτε ντόπιοι, είτε από το εξωτερικό. Θαυμάζω την δύναμη που έχουμε ως ομάδα αλλά και την ποιότητα που ο κάθε ένας ξεχωριστά διαθέτει, για εμένα πάντα όμως μετράει το ομαδικό πνεύμα.»

Και ο Alisson συμπληρώνει: » Το σημαντικότερο είναι ότι εδώ αισθάνομαι όπως στο σπίτι μου…και σπίτι για μένα είναι όπου βρίσκεται η καρδιά μου και η οικογένειά μου, η κόρη και η σύζυγός μου ζουν εδώ και σύντομα θα έχω και τους γονείς μου. Ο αδερφός μου ζει στην Πορτογαλία, και έρχεται πότε-πότε μια που δεν είναι μακριά. Όταν σκέφτομαι την Βραζιλία με πιάνει νοσταλγία , αλλά με έχουν πραγματικά καλωσορίσει εδώ οπότε και το ξεπερνάω. Όλοι με καλοδέχτηκαν, από τους φιλάθλους μέχρι το τεχνικό team, είμαι πραγματικά ευτυχισμένος εδώ στο Liverpool.»

O goalkeeper των Reds Alisson Becker νιώθει το Liverpool δεύτερο "σπίτι" του.
O goalkeeper των Reds Alisson Becker νιώθει το Liverpool δεύτερο «σπίτι» του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com