Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: “ Θα παλέψουμε και για τα δύο τρόπαια ”

Alisson: “ Θα παλέψουμε και για τα δύο τρόπαια ”

Όπως συνηθίζεται στις συνεντέυξεις τύπου πριν τους αγώνες του Champions League, μαζί με τον προπονητή της ομάδας κάνει δηλώσεις και ένας παίκτης. Αυτή τη φορά από πλευράς Liverpool ήταν ο Alisson Becker και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις δημοσιογράφων στο Μόναχο.

Αρχικά ρωτήθηκε για το VAR και για το 0-1 της Bunrley στον αγώνα της Κυριακής: 

“ Το VAR έρχεται, για να μας βοηθήσει όλους. Θα βοηθήσει τον διαιτητή να παίρνει καλύτερες αποφάσεις. Με την Bunrley έπρεπε να πάρει μια απόφαση και επέλεξε να μη δώσει το φάουλ. Για εμένα ήταν ένα πεντακάθαρο φάουλ και για τον περισσότερο κόσμο από ό,τι ξέρω. ” Απάντησε ο Alisson.

Αν θα διέλεγε την Premier League ή το Champions League: 

“ Ναι, μπορούμε να διαλέξουμε, αλλά εμείς διαλέγουμε και τα δύο! Η Liverpool δεν έχει κατακτήσει ποτέ την Premier League και εμείς θα παλέψουμε και για τα δύο τρόπαια. ”

Για τον Klopp ο Alisson είπε: 

“ Είναι ένας αστείος τύπος. Έχει πλάκα και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όταν δουλεύουμε είναι αρκετά σοβαρός και έχει μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Το μεταδίδει και σε εμάς. ”

“ Μας συμπεριφέρεται σαν να είμαστε παιδιά του. Όλοι έχουν την ίδια μεταχείριση. Αυτό τον κάνει πραγματικά ξεχωριστό. ”

Για τον Virgil van Dijk:

“ Είναι πολύ σπουδαίο να παίζεις δίπλα σε έναν τέτοιο παίκτη, όπως άλλωστε και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Ο van Dijk είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Μας προσφέρει την απαραίτητη σταθερότητα στην άμυνα, στα κόρνερ και στην κυκλοφορία της μπάλας. ”

Για το πως θα γίνει ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου: 

“ Χρειάζεται σκληρή δουλειά και το γνωρίζω αυτό. Ανήκω σε ένα σύλλογο με σοβαρά πλάνα για το μέλλον. Εγώ πρέπει να δίνω πάντα το 100% του εαυτού μου μέσα στο γήπεδο. ” Απάντησε ο Alisson Becker.

Για μια πιθανή διαδικασία των πέναλτι: 

“ Είναι ένα ενδεχόμενο και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και γι’ αυτό. ”

Ο Alisson στο ματς με την Burnley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com