Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι ”

Klopp: “ Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι ”

Μετά τον Alisson Becker μίλησε και ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου στην Allianz Arena ενόψει του σημερινού αγώνα κόντρα στην Bayern Munich για τους 16 του Uefa Champions League.

Ο Γερμανός πρώτα σχολίασε την Bayern και εξήγησε πως περιμένει το παιχνίδι: 

“ Το πιο σημαντικό είναι να βρούμε μια ισορροπία στο παιχνίδι μας και να αποκτήσουμε τον σωστό ρυθμό. Η Bayern είναι από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο και διαθέτει κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να αμυνθούμε πολύ καλά και να είμαστε αρκετά καλοί μπροστά, προκειμένουμε να πάρουμε αποτέλεσμα. ” Δήλωσε ο Jürgen Klopp.

“ Πριν από τρείς εβδομάδες η Bayern ήρθε στην Αγγλία για το πρώτο σκέλος και εξηγούσαμε σε όλους πως δεν ήμασταν εμείς το φαβορί του ζευγαριού. ”

“ Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι και στα ανοιχτά παιχνίδια μπορείς πάντα να πάρεις τη νίκη, αν βρεθείς σε καλή μέρα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εμείς. ”

Για το αν περιμένει διαφορετική τακτική από την Bayern Munich: 

“ Η Bayern ήταν επιθετική και στο πρώτο σκέλος, αλλά ίσως τώρα είναι λίγο περισσότερο με τα ακραία μπακ. Τα περιμένουμε λίγο πιο επιθετικά. ”

“ Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο και να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε την πρόκριση, όπως και αν αγωνιστεί η Bayern. ”

Ο Klopp μίλησε και για τον Dejan Lovren και την κατάστασή του: 

“ Σήμερα ήταν καλά. Είναι μια επιλογή για τον αγώνα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα δούμε όμως ποιος θα ξεκινήσει κόντρα στη Bayern. ”

Θα είναι στην αποστολή ο Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com