Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sterling: “ Ένιωθα περισσότερη πίεση όταν ήμουν στη Liverpool ”

Sterling: “ Ένιωθα περισσότερη πίεση όταν ήμουν στη Liverpool ”

Δύο ομάδες διεκδικούν το φετινό πρωτάθλημα της Premier League από την αρχή, η Liverpool και η Manchester City και η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου αναμένεται να κρατήσει μέχρι το τέλος. Ο Raheem Sterling έχει ζήσει την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και από τις δύο πλευρές και εξήγησε τις διαφορές μέσω του Sky Sports.

Ο Άγγλος διεθνής ήταν στο ρόστερ της Liverpool την σεζόν 2013-14, όταν οι Reds έφτασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά τελικά αυτό κατέληξε στους Cityzens.

Αν νιώθει περισσότερη πίεση στη City ή παλαιότερα στη Liverpool: 

“ Όταν ήμουν στη Liverpool ένιωθα πολύ περισσότερη πίεση από τώρα. Και στους αγώνες και από τους οπαδούς. Πιστεύω πως τελικά αυτό μας επηρέασε αρκετά και δεν φτάσαμε στον στόχο μας. Είχαμε το πάνω χέρι και είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία εκείνη την χρονιά, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. ” Δήλωσε ο Sterling.

Στη συνέχεια εξήγησε και τις διαφορές της ομάδας του την φετινή σεζόν: 

“ Φέτος είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι τους αγώνες μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε τη νίκη σε όλα. Τέτοια εποχή πέρσι είχαμε μία μεγάλη διαφορά και ήμασταν πολύ πιο άνετοι. ”

Για τη Liverpool είπε: 

“ Παίζουν καλό ποδόσφαιρο τη φετινή χρονιά, αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και πιστεύουμε πως μπορούμε να το κάνουμε. ”

Ο Lovren μαρκάρει τον Sterling στον φετινό αγώνα του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com