Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το εκπληκτικό φετινό στατιστικό του Origi!

Το εκπληκτικό φετινό στατιστικό του Origi!

Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί αρκετά τη φετινή σεζόν, μπορεί να χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τις 6Νοεμβρίου και τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, για να κάνει το ντεμπούτο του, όμως ο Divock Origi έχει ήδη καταφέρει να δείξει την ποιότητά του, ειδικότερα όταν αγωνίζεται ως βασικός.

Ο Jürgen Klopp έχει τονίσει πολλές φορές, πως ο Βέλγος είναι μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή και αξίζει κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Τα νούμερα του πρώην παίκτη της Wolfsburg επιβεβαιώνουν τον Γερμανό τεχνικό.

Ο Origi πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ το ντέρμπι του Merseyside με την Everton και από τότε σκοράρει ή μοιράζει ασίστ κάθε 76.5 λεπτά που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό στατιστικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα περισσότερα του λεπτά τα έχει πάρει ως αλλαγή.

Ο Divock φέτος μετρά 3 τέρματα κόντρα σε Everton, Wolves και Watford και μια ασίστ στο γκολ του Milner διπλό των Reds στο Turf Moor επί της Burnley με 1-3 τον Δεκέμβρη.

Επίσης, ο 24χρονος διεθνής έχει συμμετοχή σε 11 γκολ στα τελευταία του 18 παιχνίδια ως βασικός με τη Liverpool. Έχει στείλει 7 φορές την μπάλα στα δίχτυα και έχει μοιράσει άλλες 4 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Ο Origi αγωνίστηκε ως αλλαγή και στον αγώνα με την Bayern για το Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com