Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Babel: “ Η Liverpool δεν με βοήθησε ”

Babel: “ Η Liverpool δεν με βοήθησε ”

Στην Premier League επέστρεψε για λογαριασμό της Fulham πριν από μερικές ημέρες ο Ryan Babel και μάλιστα χθες πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην ήττα (1-2) από την Tottenham.

Ο Ολλανδός επιθετικός ρωτήθηκε για το πρώτο του πέρασμα από την Αγγλία, το οποίο συνέβη με τους Reds και τόνισε πως η Liverpool δεν τον βοήθησε καθόλου να εξελιχθεί ως παίκτης.

“ Ήθελα να εξελιχθώ σαν παίκτης, ήθελα να γίνω καλύτερος, όπως ακριβώς μου είχε υποσχεθεί η Liverpool πριν υπογράψω. Μου είπαν πως θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος παίκτης. ” Δήλωσε ο Babel στη Daily Mail.

“ Αυτό τελικά για πολλούς λόγους δεν συνέβη και δεν έφτασα ποτέ στο επίπεδο που θα μπορούσα. Ήμουν μικρός τότε. Ίσως θα ήταν καλύτερο να είχα μείνει 2-3 χρόνια ακόμα στην Ολλανδία. ”

“ Στην Ολλανδία έμενα με τους γονείς μου και στην Αγγλία έμενα μόνος. Ήταν η πρώτη φορά και ήταν κάπως δύσκολο σε μια ξένη χώρα με διαφορετική κουλτούρα και διαφορετικό τρόπο ζωής. ”

“ Ήρθα από τον Ajax και εκεί παίζαμε το 4-3-3. Ο εξτρέμ δεν ήταν ανάγκη να γυρίσει πίσω στην άμυνα και να μαρκάρει. Στην Αγγλία δεν ίσχυε αυτό. Το σύστημα ήταν το 4-4-2 και έπρεπε να αλλάξω την αγωνιστική μου φιλοσοφία, για να καταφέρω να προσαρμοστώ στα Αγγλικά δεδομένα. ”

“ Επίσης ένα πρόβλημα ήταν και οι προπονητές που είχα στην Αγγλία. Δεν με βοήθησαν και δεν μου εξήγησαν τι έπρεπε να κάνω στον αγωνιστικό χώρο. Έπρεπε να το μάθω μόνος μου. ”

Ο Babel με την κόκκινη φανέλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com