Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με μπροστάρη τον Salah άλωσε και το Molineux η Liverpool!

Με μπροστάρη τον Salah άλωσε και το Molineux η Liverpool!

Η Liverpool πέρασε και από το Molineux! Η ομάδα του Jürgen Klopp δεν σταματά πουθενά και θα βρίσκεται στην κορυφή της Premier League την ημέρα των Χριστουγέννων! Ο Salah ήταν εκπληκτικός και με γκολ και ασίστ έδωσε στους Reds τη νίκη (0-2) επί της Wolves.

Α’ Ημίχρονο: Στο βασικό σχήμα επέστρεψε ο αρχηγός, Jordan Henderson, ο οποίος πραγματοποίησε την 300η του συμμετοχή με τους Reds. Για τη θέση του δεξιού μπακ ο Klopp επέλεξε τον Milner. Λάθος του Fabinho στο 4’ και η Wolves είχε την πρώτη της  ευκαιρία με τον Traore. Και πάλι ο Traore έκανε τελική στο 10’ με διαγώνιο σουτ χωρίς ωστόσο να βρει εστία. Τα τάκλιν των παικτών της Wolves μπλόκαραν στο σουτ του Van Dijk στο 13ο λεπτό. Σπουδαία επέμβαση πραγματοποίησε στο 14’ ο Alisson σε πλασέ του Saiss. Στο 18ο λεπτό ο Fabinho παίρνει από τον Mane, γυρίζει υπέροχα μέσα στην περιοχή και βρίσκει τον Salah, για να τελειώσει ο Αιγύπτιος τη φάση με το αριστερό και να γράψει το 0-1! Το 11ο γκολ στη σεζόν για τον Mo. Δυνατό σουτ του Milner μπλόκαρε ο Patricio στο 26’. Την κεφαλιά του Doherty στο 27’ την μάζεψε σταθερά ο Alisson. Αρκετά ψηλά έφυγε η προσπάθεια του Neves στο 37’. Λάθος έκανε ο Lovren ένα λεπτό αργότερα, αλλά ο Alisson κατάφερε να μπλοκάρει το σουτ του Castro. Και πάλι επέμβαση από τον Alisson στο 44’ στο σουτ του Doherty.

Β’ Ημίχρονο: Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο η Liverpool απείλησε με σουτ του Salah από το ύψος της περιοχής, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Κακό σουτ είχε στο 55’ ο Milner. Την πρώτη τους αναγκαστική αλλαγή έκαναν στο 58’ οι Reds με τον τραυματία Keita να αντικαθίσταται από τον Adam Lallana. Ωραία συνεργασία των παικτών της Liverpool και ο Lallana βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο 67’. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι Reds βρήκαν το δεύτερο τους γκολ με τον Van Dijk! Ο Salah έκανε τη σέντρα και ο Ολλανδός τελείωσε τη φάση με υποδειγματικό πλασέ. Ο Alisson μπλόκαρε και την προσπάθεια του Saiss στο 72’. Δεύτερη αλλαγή στο 76’ έκανε ο Klopp και ο Wijnaldum πήρε τη θέση του Firmino. Ο Patricio νίκησε τον Salah σε δύσκολη προσπάθεια στο 84ο λεπτό. Ο Clyne πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Mane στο 88ο λεπτό και πραγματοποίησε τη δεύτερη φετινή του συμμετοχή. Ο Salah πέρασε εύκολα τον Bolly και ο Patricio τον σταμάτησε ξανά στις καθυστερήσεις. Ο Wijnaldum έφτασε κοντά στο γκολ στο τελευταίο των καθυστερήσεων με το πλασέ του να περνά λίγο έξω από την εστία του Patricio.

Οι Reds επιστρέφουν στη δράση την Boxing Day (26/12) και αντιμετωπίζουν την Newcastle στην έδρα τους.

Ασταμάτητος ξανά ήταν ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com