Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Αναμένουμε ένα εξαιρετικό match με την PSG!»

Alisson: «Αναμένουμε ένα εξαιρετικό match με την PSG!»

Για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι της Liverpool στην έδρα της Paris Saint-Germain, αλλά και για το πώς βιώνει αυτή την πρώτη του περίοδο στην ομάδα μίλησε ο Alisson Becker.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας εκτός ατυχούς απροόπτου θα υπερασπιστεί για ακόμα ένα παιχνίδι την εστία των Reds, ενώ μεταξύ άλλων θα κληθεί να αποτρέψει από το να σκοράρει τον συμπατριώτη του, Neymar.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Alisson:

«Θα είναι σίγουρα ένα πολύ καλό παιχνίδι», ήταν η πρώτη του απάντηση, σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου της Evening Standard.

«Έχουν τον Neymar, τον οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αμυντικοί μας, όμως και εμείς έχουμε μία εξαιρετική άμυνα. Οπότε, θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να παρακολουθήσει κανείς – και περιμένω από τον εαυτό μου ένα επίσης εξαιρετικό παιχνίδι.»

Μετά την πολύ ωραία πάσα πού έδωσε στον εαυτό του με αυτή του την τελευταία πρόταση, εν συνεχεία ο Βραζιλιάνος έκανε μία σύντομη αυτοαξιολόγηση της μέχρι τώρα εμπειρίας του στη Liverpool:

«Όλο και συνηθίζω την ομάδα, τους συναδέλφους μου και την κουλτούρα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την κατάστασή μου αυτή τη στιγμή με τον σύλλογο και την εθνική ομάδα.»

Τέλος, δεδομένου ότι ο Alisson πιθανότατα θα παίξει το πρώτο του Merseyside Derby την ερχόμενη Κυριακή, του ζητήθηκε μία δήλωση και αυτό:

«Τα derbies είναι πάντα μία τεράστια στιγμή για τον καθένα.»

«Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Έχουμε ένα πολύ καλό ρεκόρ τη φετινή σεζόν, οπότε ανυπομονώ για αυτό το match.»

O Alisson Becker στο πρόσφατο παιχνίδι των Reds με την Chelsea στο Λονδίνο.
O Alisson Becker στο πρόσφατο παιχνίδι των Reds με την Chelsea στο Λονδίνο.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com