Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Sturridge για το γκολ του και το χθεσινό παιχνίδι

Ο Sturridge για το γκολ του και το χθεσινό παιχνίδι

Το εκπληκτικό γκολ του Sturridge το οποίο έδωσε στην ομάδα μας τη χθεσινή ισοπαλία τον κατέστησε περιζήτητο στους ρεπόρτερ που βρέθηκαν χθες στο Stamford Bridge.

Ο Daniel δεν τους χάλασε το χατίρι, και δήλωσε τα εξής στη μικτή ζώνη μετά το τέλος του ματς:

«Η ευκαιρία που έχασα σε μία παρόμοια φάση στο παιχνίδι της Τετάρτης με ενθάρρυνε να ξαναδοκιμάσω ένα σουτ σαν εκείνο (εννοεί το σουτ που κατέληξε στο δοκάρι του Caballero στο παιχνίδι του Carabao Cup, ένα λεπτό πριν ο Hazard σκοράρει)

«Παίκτες όπως ο Shaq (Shaqiri) πάντα κυκλοφορούν τη μπάλα προς τα μπρος. Εγώ πήρα την πάσα του και απλά προσπάθησα να βρω το χρόνο ώστε να σουτάρω. Είδα τον Kante να έρχεται, και δεν το σκέφτηκα και πολύ. Χρειάστηκε απλά ένα άγγιγμα μέχρι να είμαι σε θέση να σουτάρω.»

  • Για το γεγονός ότι σκόραρε το πεντηκοστό του γκολ στην Premier League ως παίκτης της Liverpool και το τέταρτο φετινό του:

«Εξαιρετικό συναίσθημα.»

«Αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία, διότι παίξαμε καλά, χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ορισμένες ακόμα στο δεύτερο, συνεπώς πιστεύω ότι στο τέλος πήραμε αυτό που αξίζαμε.»

  • Για τη βαθμολογική σημασία του χθεσινού αποτελέσματος για τη Liverpool:

«Κάθε πόντος μετράει στην Premier League.»

«Είναι σημαντικό για κάθε ομάδα να προσπαθεί να παίρνει πόντους και αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Όμως ακόμα και αν χάσεις βαθμούς σε τέτοια παιχνίδια, έχει μεγάλη σημασία να έχεις διάρκεια καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, καθώς είναι απλά το 1 από 38 παιχνίδια πρωταθλήματος.»

«Δεν είδαμε αυτό το ματς σαν μία καθοριστική στιγμή της σεζόν. Είναι απλά ένα παιχνίδι και μας περιμένουν πολλά ακόμα. Είναι μακριά η σεζόν.»

Τέλος, ερωτηθείς για τη χθεσινή εμφάνιση του Alisson Becker, o Sturridge είπε τα εξής:

«Κορυφαίος ‘ζωγράφος!’. Είχε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είναι άτυχος που δεν κράτησε απαραβίαστο το τέρμα του, όμως είναι τερματοφύλακας top επιπέδου, όπως και ο Si (Mignolet)

«Έχουμε επίσης μερικούς καλούς νέους τερματοφύλακες στην ομάδα, όμως εκείνος συνεχίζει να δείχνει το επίπεδό του.»

«Και η άμυνά μας είναι πολύ καλή μέχρι τώρα και έχει κρατήσει πολλές φορές ‘το μηδέν’ φέτος.»

Αυτά είχε να πει ο Daniel Sturridge μετά το χθεσινό παιχνίδι.
Αυτά είχε να πει ο Daniel Sturridge μετά το χθεσινό παιχνίδι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com