Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Maurizio Sarri: «Δίκαιο αποτέλεσμα, υπέροχο παιχνίδι!»

Maurizio Sarri: «Δίκαιο αποτέλεσμα, υπέροχο παιχνίδι!»

Απογοητευμένος από την απώλεια δύο βαθμών για την ομάδα του εξ αιτίας ενός γκολ στα τελευταία λεπτά, αλλά και ιπποτικός παρουσιάστηκε ο Maurizio Sarri μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.

Ο προπονητής των μπλε του Λονδίνου δεν παρέλειψε να αναφερθεί εκ νέου με ωραία λόγια στη Liverpool στη χθεσινοβραδινή συνέντευξη τύπου του.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Ιταλός που να αφορά την ομάδα μας:

«Είναι πολύ δύσκολο να ανταγωνιστούμε τη Manchester City και τη Liverpool (για τον τίτλο). Νομίζω ότι αυτές οι δύο ομάδες είναι ένα βήμα μπροστά από εμάς. Μπορούμε όμως να παλέψουμε για μία θέση στην πρώτη τετράδα και στο Champions League, όμως.»

«Θεωρώ ότι η Liverpool είναι ένα βήμα μπροστά μας, όμως νομίζω ότι μέσα στην εβδομάδα που πέρασε κλείσαμε λίγο αυτό το κενό.»

Για το χθεσινό παιχνίδι και το γκολ του Daniel Sturridge:

«Είμαι απογοητευμένος που σκόραραν στα τελευταία λεπτά. Παίξαμε πολύ καλά όμως. Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκιο. Παρακολουθήσαμε ένα υπέροχο παιχνίδι πάντως.»

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με την τελευταία πρόταση του προπονητή της Chelsea. Το χθεσινό παιχνίδι είναι από αυτά που θα μας μείνουν για καιρό στη μνήμη.

Κύριος ο Maurizio Sarri.
Κύριος ο Maurizio Sarri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com