Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα ”

Robertson: “ Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα ”

Το αρμονικό κλίμα στα αποδυτήρια της Liverpool τόνισε ο Andy Robertson.

Το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της έχει κάνει η Liverpool, καθώς έχει 7 νίκες σε 7 αγώνες. Για την πολύ καλή πορεία των Reds μίλησε ο Andrew Robertson και τόνισε, πως η ομάδα δεν έχει κερδίσει τίποτα προς το παρόν.

“ Υπάρχει αρκετή συζήτηση στην ομάδα και οι οπαδοί είναι πολύ αισιόδοξοι. Εμείς οι παίκτες πατάμε στο έδαφος όμως. ”

“ Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Δεν κερδίζεις κάτι τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβρη. Τους τίτλους τους κερδίζεις τον Απρίλιο ή τον Μάιο. Έχουμε κερδίσει μόνο μερικά παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε ένα καλό ρυθμό και δεν επιτρέπεται να τον χάσουμε. ” Είπε ο Robertson στη Mirror και συνέχισε :

“ Πάμε σε κάθε ματς για να το κερδίσουμε. Με τις νίκες έρχεται η αυτοπεποίθηση και ελπίζουμε να το συνεχίσουμε αυτό. Όταν, είμαστε στο 100% μας μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε ομάδες. Αν δεν πιάσουμε την καλύτερη μας απόδοση θα έχουμε εμείς θέματα. ”

“ Δεν έχω ξαναβρεθεί σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση από τότε που ήμουν 5 ετών. Όλοι μας έχουμε αυτοπεποίθηση και το δείχνουμε με το σωστό τρόπο. ”

Για τους στόχους της ομάδας :

“ Όποια διοργάνωση και να είναι εμείς θέλουμε να την κατακτήσουμε. Θέλουμε και το Πρωτάθλημα και το Champions League και το FA Cup και το League Cup. Παντού θα είμαστε ανταγωνιστικοί. ”

“ Ο προπονητής λέει, πως πρέπει να δίνουμε τα πάντα και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της σεζόν. Συμφωνώ με αυτό. ”

Όλους τους τίτλους θέλει η ομάδα, όπως είπε ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com