Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άσκησε κριτική στον Mignolet ο Klopp για τις δηλώσεις του

Άσκησε κριτική στον Mignolet ο Klopp για τις δηλώσεις του

Πρόσφατα ο Simon Mignolet εξέφρασε μέσω δηλώσεων του σε Βελγικό μέσο τη δυσαρέσκεια του για την κατάσταση που επικρατεί στη Liverpool και πλέον δεν αγωνίζεται.

Η συγκεκριμένη κίνηση δεν άρεσε καθόλου στον Jürgen Klopp και τη σχολίασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ενόψει του αγώνα με τη Leicester.

“ Εννοείται πως δεν είναι χαρούμενος με το να είναι το νούμερο 2, όμως στη ζωή υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα και αυτό δεν αποτελεί ένα από τα χειρότερα. Ειδικά όταν βρίσκεσαι στη Liverpool. ”

“ Δεν είναι αλήθεια, ότι θα αποχωρήσει, δεν θα συμβεί. Είναι νευριασμένος, όλοι είμαστε άνθρωποι και αυτό συμβαίνει. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Θα ήταν περίεργο αν ήταν χαρούμενος ως το νούμερο 2. ”

“ Είναι επαγγελματίας και ένας κορυφαίος τερματοφύλακας. Από την πρώτη στιγμή πρέπει να καταλαβαίνεις τις αποφάσεις που παίρνεις. Είναι πάντα, όμως καλύτερο να μιλάς απευθείας σε εμένα και όχι στις εφημερίδες και τους δημοσιογράφους. ”

“ Δεν βγάζει και μεγάλο νόημα. Αν θες να πεις κάτι, τότε να το πεις αμέσως σε εμένα. Αυτό βοηθάει καλύτερα. ”

Ο Βέλγος παρά τις δηλώσεις του θα παραμείνει στο Anfield τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στο Carabao Cup και στο FA Cup από τις αρχές Γενάρη.

Δεν άρεσε στον Klopp η κίνηση του Mignolet.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com