Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος να μείνει και να παλέψει για τη θέση του ο Origi!

Έτοιμος να μείνει και να παλέψει για τη θέση του ο Origi!

Στο Anfield φαίνεται πως θα παραμείνει ως το Γενάρη, ο Divck Origi.

Μπορεί όλο το καλοκαίρι η παραμονή του Divock Origi στο ρόστερ της ομάδας να φαινόταν εξαιρετικά δύσκολη, όμως τελικά τα δεδομένα ανατράπηκαν και πλέον είναι σχεδόν δεδομένη.

Οι Reds θα ήθελαν να πουλήσουν τον Βέλγο επιθετικό και ενδιαφέρον υπήρξε κυρίως από τη Borussia Dortmund. Βασικό πρόβλημα ήταν οι απαιτήσεις της Liverpool, καθώς τον κοστολογεί στα £28 εκατομμύρια λίρες. Οι Γερμανοί ήθελαν να τον αποκτήσουν δανεικό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, τη στιγμή που η Liverpool τον παραχωρούσε μόνο δανεικό με υποχρεωτική αγορά του χρόνου. Τελικά η Dortmund κατάληξε στη λύση του Paco Alcacer από τη Barcelona.

Οπότε, όπως ήρθαν τα πράγματα ο Origi θα παραμείνει στο Anfield και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αξία του, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Πάντως, ο Jürgen Klopp αναφέρθηκε στον 23χρονο φορ σε πρόσφατη συνέντευξή του και είπε, ότι θα του δοθούν ευκαιρίες, όπως άλλωστε και στον Solanke.

Βέβαια, η παραμονή του Βέλγου διεθνή στο ρόστερ των Reds δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Σε άλλες περιπτώσεις, ο Lazar Markovic είναι έτοιμος να αποτελέσει παρελθόν από τη Liverpool μέσα στη σημερινή μέρα, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Οι κύριες επιλογές λέγεται πως είναι ο ΠΑΟΚ και η Anderlecht.

Πολλές φήμες ακούγονται για την περίπτωση του Σέρβου, όμως καλύτερα να περιμένουμε κάτι οριστικό. Ο Dominic Solanke δεν θα φύγει δανεικός.

Μένουν Solanke και Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com