Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: “ Να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται ”

Fabinho: “ Να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται ”

Εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα έμεινε ο Fabinho και ακόμα περιμένει να πάρει την ευκαιριά του από τον Jürgen Klopp.

Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε για την προσαρμογή του στη Liverpool και τις ομοιότητες μεταξύ των Reds και της πρώην ομάδας του, Monaco.

“ Γνωρίζω πολύ καλά, πως εδώ υπάρχει ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού σε σχέση με τη Monaco. Εκεί υπήρχαν δύο στο κεντρό, ενώ τώρα στον ίδιο χώρο έχουμε 3 παίκτες. ”

“ Οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει αρκετά. Βοηθάει ο ένας τον άλλον, οπότε έχουμε και καλή άμυνα. ”

“ Ήξερα, ότι θα υπάρξουν αλλαγές και πιστεύω, ότι ως τώρα έχω προσαρμοστεί καλά. Έχω καλούς παίκτες γύρω μου και νομίζω πως οι μέχρι τώρα εμφανίσεις μου είναι καλές. ”

Οι Reds αγοράσαν τον διεθνή κεντρικό από τη Monaco το φετινό καλοκαίρι έναντι £39.3 εκατομμυρίων και παρά το γεγονός, ότι συμμετείχε στους φιλικούς αγώνες της ομάδες δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι ακόμα.

“ Η Monaco είχε παρόμοια στοιχεία με τη Liverpool. Οι δύο ομάδες μπορούν να συγκριθούν. Και οι δύο έχουν πολύ γρήγορους παίκτες και μπορούνα να βγαίνουν πολύ γρήγορα στην επίθεση. ”

“ Ελπίζω να είμαι τόσο σημαντικός όσο ήμουν και στη Monaco. Ήμουν χαρούμενος για την εμφάνισή μου με την Torino, όμως έχασα το πέναλτι. ”

“ Ήταν πολύ όμορφο να αγωνίζεσαι στο Anfield, η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική. Θα ήθελα να παίζω εκεί κάθε εβδομάδα. ”

“ Είμαι νέος παίκτης εδώ και πρέπει να γνωρίσω το πρωτάθλημα. Η Premier League είναι πολύ δυνατή και ανταγωνιστική. Θέλω να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται. ”

Περιμένει για το επίσημο ντεμπούτο του ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com