Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mo Salah : “ Η οδήγηση στην Αγγλία ήταν πολύ δύσκολη στην αρχή “

Mo Salah : “ Η οδήγηση στην Αγγλία ήταν πολύ δύσκολη στην αρχή “

Φημολογείται η τιμωρία του Salah.

Ο Mohamed Salah μας έχει αποδείξει αρκετές φορές, πως το σκοράρισμα δεν αποτελεί πρόβλημα για εκείνον. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισε κατά τον πρώτο του χρόνο στο Liverpool ήταν η οδήγηση.

Ο Αιγύπτιος άσος μίλησε στο Goal.com για την πρώτη του σεζόν στους Reds και για το μέλλον με την ομάδα.

“ Τις πρώτες εβδομάδες η οδήγηση ήταν πολύ δύσκολη. Είχα αρκετά ατυχήματα, όπου ανέβηκα στο πεζοδρόμιο. Μετά από λίγο καιρό ξεπεράστηκε όμως. ”

Όταν ρωτήθηκε για την καλύτερη του στιγμή στην περσινή σεζόν :

“ Σίγουρα το χρυσό παπούτσι στην Premier League. Έπρεπε να δουλέψω γι’ αυτό και να είμαι συγκεντρωμένος σε κάθε ματς, ώστε να σκοράρω. Έπρεπε να παλέψω με εξαιρετικούς παίκτες, όπως ο Harry Kane και ο Sergio Aguero. ”

Μια ακόμη σημαντική στιγμή στην περσινή σεζόν του Salah ήταν η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Αιγύπτου.

“ Όταν γύρισα από τη Ρωσία και ήμουν σπίτι μου στην Αίγυπτο, ένα άτομο χτύπησε την πορτα του σπιτιού μου και μου ζήτησε να βγάλουμε μια φωτογραφία. Δύο ώρες αργότερα επέστρεψε με άλλα 8 άτομα. Ήθελαν φωτογραφίες και εγώ φυσικά συμφώνησα. ”

“ Τη νύχτα, η πόρτα χτύπησε ξανά και έξω βρισκόταν ένα λεωφορείο γεμάτο κόσμο. Τον ρώτησα τι προσπαθεί να κάνει και εκείνος μου απάντησε, ότι όλος αυτός ο κόσμος θελει να βγάλει φωτογραφία με τον Salah. Είπε, ότι θα έφερνε περισσότερους την επόμενη μέρα. ”

Ο Φαραώ δείχνει ικανοποιημένος με το ρόστερ της ομάδας και ανυπομονεί και εκείνος να ξεκινήσει η σεζόν. Όπως τόνισε δεν θα ήθελε να φέρει κάποιον στη Liverpool.

“ Όχι, πραγματικά δεν θα ήθελα να φέρω κάποιον. Είμαι πολύ χαρούμενος με το ρόστερ μας και αισθάνομαι άνετα. ”

Μόνο η οδήγηση δυσκόλεψε τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com