Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp: “ Ο Henderson είναι πολύ σημαντικός για εμάς “

Jürgen Klopp: “ Ο Henderson είναι πολύ σημαντικός για εμάς “

O Henderson είναι αρκετά αισιόδοξος για τον επαναληπτικό

Στο Melwood έχει επιστρέψει από χθες ο Jordan Henderson και σιγά σιγά αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Ο τεχνικός των Reds, Jürgen Klopp μίλησε στη Liverpool Echo για τον αρχηγό και εξήγησε το πόσο σημαντικός είναι.

“ Ο Hendo είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Όχι μόνο ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος και ως ηγέτης. ”

“ Χρειάζεσαι παίκτες, όπως ο Hendo και ο Millie, ώστε να έχει το σωστό πνεύμα η ομάδα. Χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν δουλειά. ”

“ Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για τον Henderson. Δεν χρειάστηκα την περσινή σεζόν ή το Παγκόσμιο Κύπελλο για να το καταλάβω την αξία του. ” Είπε ο Klopp.

“ Έπρεπε να μάθει μια νέα θέση. Ακόμα θυμάμαι την ήττα από τη Burnley με 2-0 (Στο Turf Moor τον Αύγουστο του 2016), eόταν είχαμε 80% κατοχή και χάσαμε. ”

“ Ο Hendo φυσικά και είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ, όταν και δεν κέρδισε μια κόντρα. Μετά από το παιχνίδι ρωτήθηκα, αν μπορεί να αγωνιστεί ως εξάρι. Η απάντησή μου ήταν ναι.”

“ Είπα, ότι και μπορεί και θα το κάνει. Έπρεπε να μάθει τη θέση και να βελτιωθεί και το έκανε. ”

“ Μπορεί να αγωνιστεί και ως οχτάρι ή να παίξουμε σε κάποια παιχνίδι με 2 εξάρια. Ο Fabinho να παίξει στο 8 ή κάποιος άλλος. Όλα είναι πιθανά. ”

“ Αν είχαμε μόνο μια ενδεκάδα και χρησιμοποιούσαμε τους υπόλοιπους παίκτες μας μόνο όταν είχαμε τραυματισμούς, τότε δεν θα είχαμε καμία τύχη. ”

Για την αντίδραση του Klopp μετά τον τελικό μίλησε ο Henderson.
Ως ηγέτη βλέπει τον Henderson ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com