Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι πρέπει να κάνει η Liverpool για να πάρει το πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Klopp!

Τι πρέπει να κάνει η Liverpool για να πάρει το πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Klopp!

Τα δικά της όπλα έχει σαν ομάδα η Liverpool σύμφωνα με τον Klopp

Η Liverpool παρά το γεγονός, ότι έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και απέκλεισε τη City στο Champions League, στο πρωτάθλημα τερμάτισε 25 πόντους πίσω από τους Πολίτες.

Ο Jürgen Klopp κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στη Liverpool Echo ρωτήθηκε αν μπορούν οι Reds να φτάσουν φέτος τη City και πως θα το πετύχουν αυτό.

“ Δεν ξέρω, όμως σίγουρα αυτός είναι ένας στόχος. ”

“ Δεν έχει νόημα να μιλήσω για κάποια άλλη ομάδα του πρωταθλήματος;  Δεν χάσαμε πόντους εναντίον της City, χάσαμε από άλλες ομάδες. ”

“ Πρέπει να είμαστε περισσότεροι σταθεροί. Έτσι θα πάρουμε περισσότερους πόντους. Γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε τη City; Θα τη σκεφτούμε μόνο όταν παίξουμε μαζί της. ”

“ Δεν ξεκινάμε να τους κυνηγάμε πριν αρχίσει η σεζόν. Αν φέρουμε ισοπαλία τη δεύτερη αγωνιστική και αυτοί κερδίσουν δεν θα τελειώσει τίποτα. Δεν βγάζει νόημα αυτό. ”

“ Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και να δίνουμε το 100% του εαυτού μας. Να πάρουμε όλα τα παιχνίδια σαν τελικούς. Είτε είναι μεσοβδόμαδο παιχνίδι, είτε Σαββατοκύριακου θα είναι τελικός. Θα τα δώσουμε όλα, θα κάνουμε κριτική, θα το αναλύσουμε και ξανά από την αρχή. Έτσι πρέπει να είναι η σεζόν. ”

“ Μπορεί να έχεις μια φόρμα, όπως η περσινή City. Εμείς χρειάστηκε να κουραστούμε πολύ περισσότερο, για να πάρουμε τους πόντους μας. Είχαν αρκετά αποτελέσματα στο 2-1 με γκολ στο τέλος και άλλα παρόμοια πράγματα.”

“ Το να παίξεις ποδόσφαιρο είναι σημαντικό, όμως το να παλέψεις για το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο σημαντικό. Έτσι θα αποκτήσουμε συνέπεια και σταθερότητα, να θέλουμε να παλέψουμε για το αποτέλεσμα. Πρώτα από όλα όμως να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. ”

Να παλεύει σε κάθε αγώνα η ομάδα θέλει ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com