Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Hendo Έγραψε Ιστορία!

O Hendo Έγραψε Ιστορία!

Το γνωστό σύνθημα «We are History makers» ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του αρχηγού των Κόκκινων, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Εθνικής Αγγλίας με τις περισσότερες αήττητες συμμετοχές!

Η ισοπαλία με 1-1 εναντίον της Κολομβίας την Τρίτη το βράδυ- και η ιστορική πρόκριση της Αγγλίας στη διαδικασία των penalties σηματοδότησε τον 28ο αγώνα του Henderson, που ο αρχηγός της Liverpool δεν γνώρισε την ήττα.

Στις συμμετοχές του ως τώρα ο Jordan Henderson έχει ζήσει 22 νίκες και 6 ισοπαλίες και γίνεται έτσι ο μοναδικός Άγγλος παίκτης που κατέχει πλέον αυτό το ρεκόρ.

Ο Henderson -παρά το χαμένο του penalty εναντίον της Κολομβίας, αποδείχθηκε ο πραγματικός ηγέτης της Εθνικής Αγγλίας, αν και το περιβραχιόνιο το φορά ο Harry Kane, και η συμμετοχή του στην πορεία της ομάδας του Southgate, αποδείχθηκε πολύ περισσότερο από πολύτιμη.

Η αντίδραση του μάλιστα, να πάρει πάνω του την εκτέλεση του penalty, αλλά και στη συνέχεια παρά την απογοήτευση του να επιστρέψει για να ενθαρρύνει τον Dier, στην εκτέλεση του τελευταίου και καθοριστικού penalty εναντίον της Κολομβίας χαρακτηρίσθηκε από πολλούς ως χαρακτηριστικό ενός πραγματικού ηγέτη!

28 σερί ματς χωρίς ήττα μετρά ο Jordan Henderson με την Εθνική Αγγλίας.
28 σερί ματς χωρίς ήττα μετρά ο Jordan Henderson με την Εθνική Αγγλίας.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com