Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Peter Moore:»Ψάχνουμε τον επόμενο Mohamed Salah!»

Peter Moore:»Ψάχνουμε τον επόμενο Mohamed Salah!»

Ο Peter Moore.

O CEO της Liverpool, Peter Moore, αποκάλυψε ότι η στρατηγική των Κόκκινων στο μεταγραφικό παζάρι έχει να κάνει με την ανακάλυψη του επόμενου Mo Salah!
«Στον ποδοσφαιρικό κόσμο που ζούμε πλέον, αν δεν έχεις μια ομάδα των 500 εκατομμυρίων λιρών, δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα» δήλωσε.

«Και η ικανότητα να μείνουμε εκεί πάνω, με τις Barcelona, Real Madrid, PSG ή Manchester United αυτού του κόσμου, οι οποίες έχουν διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα από εμάς γίνεται κρίσιμη, γιατί αν δεν παραμείνουμε εκεί πάνω δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί.»
«Είμαστε οι περήφανοι ιδιοκτήτες του πιο ακριβού αμυντικού στον κόσμο, του Virgil van Dijk, στα 75 εκατομμύρια λίρες.»


«Αλλά τα χρήματα αυτά από κάπου θα πρέπει να βρεθούν.»
«Και η ανάπτυξη της ομάδας γίνεται εξαιρετικά κρίσιμη. Γιατί; Γιατί επενδύεις στην ομάδα.»
«Η κύρια έγνοια μας για κάθε λίρα, δολάριο ή ευρώ που κερδίζουμε είναι να τα δώσουμε στον Jurgen Klopp, και στην ομάδα scouting, και τους λέμε, πηγαίνετε και αγοράστε τους καλύτερους παίκτες. Πηγαίνετε και βρείτε τον επόμενο Mohamed Salah.»!


«Τους λέμε ενισχύστε την άμυνα. Κάτι που κάναμε με τον Virgil van Dijk. Πηγαίνετε και ανακαλύψτε νέους παίκτες, όπως έγινε με τον Naby Keita, που μετά από ένα χρόνο στη Γερμανία- μετά την αγορά του, είναι πλέον παίκτης της Liverpool.» ολοκλήρωσε.

Ο Peter Moore στηρίζει τον Jurgen Klopp.

Επιμέλεια:Φάνης Φλώρος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com