Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέμα χρόνου η ανακοίνωση για Fekir!

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση για Fekir!

Αναμένεται η επίσημη κρούση της Liverpool για τον Fekir

Ευχάριστα νέα και σήμερα για την υπόθεση Fekir, καθώς η Liverpool πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στη μετακίνηση του Γάλλου στο Anfield.

Όπως γράψαμε και χθες υπήρχε καθημερινή πρόοδος στις συζητήσεις των δύο ομάδων και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, καθώς ο Fekir θέλει μόνο Liverpool και καμία άλλη ομάδα.

Τα αγγλικά μέσα σήμερα αναφέραν πως, οι Reds κάνουν τα πάντα, για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Η Lyon φαίνεται πλέον να έχει πειστεί πως, δεν είναι καθόλου βέβαιο, ότι θα ανέβει η αξία του Γάλλου άσου με την ολοκληρώση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Η μεταγραφή του Fekir απέχει μια ανάσα από την ολοκλήρωσή της.

Μόλις πριν από λίγο Γαλλική L’Equipe ανέφερε πρώτη πως, εχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών. Αμέσως μετά ήρθε και η επιβεβαίωση της συμφωνίας από τον έγκυρο David Maddock και η νέα πληροφορία, ότι αύριο θα περάσει απο ιατρικές εξετάσεις ο Nabil Fekir προκειμένου να υπογράψει στη Liverpool.

Η Liverpool είναι πλέον πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας πολύ μεγάλης μεταγραφής, η οποία είναι ικανή να της δώσει πολύτιμες επιθετικές λύσεις. Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και απο τις Bayern Munich και Atletico Madrid, όμως είναι βέβαιο, πως ο παίκτης θα καταλήξει στο Anfield και θα φορέσει την κόκκινη φανέλα.

Η μεταγραφή του Nabil είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες, με τα ιατρικά πιθανότατα να λαμβάνουν χώρα στη Γαλλία.

Η τρίτη μεταγραφή της Liverpool το φετινό καλοκαίρι είναι γεγονός. Ο Nabil Fekir ανακοινώνεται μέσα στις επόμενες ώρες από τη Liverpool.

Έτοιμη η προσθήκη του Fekir!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com