Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Karius για δυσκολίες, προσδοκίες και το… role model Joe Hart!

Karius για δυσκολίες, προσδοκίες και το… role model Joe Hart!

Αβέβαιο το μέλλον του Karius,σύμφωνα με τον Murphy.

Ο Loris Karius έχει καθιερωθεί μετά από πολύ καιρό πειραμάτων εκ μέρους του Jurgen Klopp ως το αδιαμφισβήτητο νούμερο 1 των Reds. O Γερμανός τερματοφύλακας περνάει ένα καλό διάστημα στο Merseyside ως η πρώτη επιλογή της Liverpool, και σε συνέντευξή του μιλάει για αυτήν την εμπειρία, τις δυσκολίες αλλά και το role model του, τον Joe Hart!

«Είναι δύσκολο να πεις πραγματικά τι άλλαξε με τον εαυτό σου και βλέπεις αυτό το αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα νιώθω καλα» είπε ο Loris στo Sky Sports. ¨Παίζω καλά το τελευταίο διάστημα και θέλω να συνεχίσει αυτό. Ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ πάνω κάτω στα πάντα. Είμαι 24 μόνο, επομένως υπάρχει χώρος για βελτίωση σε όλα.»

Ο Karius έχει πάρει την θέση του Mignolet στο τέρμα της Liverpool.
Ο Karius έχει πάρει την θέση του Mignolet στο τέρμα της Liverpool.

«Η ζωη του τερματοφύλακα βέβαια σημαίνει ότι θα κριτικάρεσαι για όλα στην κακή σου μέρα, αλλά αυτό πρέπει να το συνηθίσεις σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Στην αρχή ήταν προφανώς περισσότερο απ’όσο είχα ζήσει εγώ ως τώρα στην καριέρα μου, αλλά το συνήθισα και μάλλον αυτό είναι το πιο σημαντικό.» πρόσθεσε ο Karius, o οποίος θυμήθηκε λίγο και το πέρασμά του από τη City ως 18άρης, εποχή που βρήκε μπροστά του τον Joe Hart, τερματοφύλακα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα του/

«Έπαιξα για την U18 της City και τη δεύτερη ομάδα και στην ουσία κάθε μέρα κάναμε προπονήσεις με τους άντρες. Ο Joe Hart ήταν εκεί και με βοηθούσε κάθε ημέρα, αποτελώντας έναν εξαιρετικό οδηγό και role model για εμένα. Με βοήθησε πάρα πολύ και για αυτό δεν μετανιώνω τίποτα από το πέρασμά μου τότε» κατέληξε ο Karius.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com