Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απολογήθηκε για την ήττα ο Alexander-Arnold

Απολογήθηκε για την ήττα ο Alexander-Arnold

O Trent Alexander-Arnold με τον Jürgen Klopp.

Το δεξί μπακ της Liverpool, o Trent Alexander- Arnold, διάλεξε να μην κρυφτεί από τα social media μετά την ήττα με 2-1 της ομάδας του μέσα στο Old Trafford.

O 19χρονος Scouser, έχασε στο πρώτο γκολ τον Marcus Rashford και πέρασε ένα μάλλον δύσκολο απόγευμα κόντρα στον παίκτη της United.

O Rashford, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά ως βασικός το 2018, κέρδισε τελικά το βραβείο του καλύτερου παίκτη για τα δύο τέρματα που σημείωσε εναντίον της Liverpool στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Jose Mourninho μάλιστα δήλωσε :» Και βέβαια ήταν πολύ σημαντικό για μας, όπως και για τον μικρό (τον Rashford), ο οποίος είναι στην ομάδα αυτή από την ηλικία των 7 ή 8 χρονών.»

«Ήταν πολύ ευχάριστο το συναίσθημα να κάνει αυτό που έκανε εναντίον της Liverpool.»

Τόσο ο Alexander- Arnold όσο και ο Dejan Lovren ειδικότερα δέχθηκαν σκληρή κριτική για την αμυντική τους απόδοση ,κάτι που επεσήμανε και ο ίδιος ο Jurgen Klopp, λέγοντας :»Πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις.»

«Μπορείς πάντα να χάσεις βέβαια, μια μονομαχία ή μια κεφαλιά από τον Romelu Lukaku, αλλά εδώ υπήρχε χάσμα πίσω και θα πρέπει να το κλείσουμε.»

Ενώ λοιπόν μετά τον αγώνα οι περισσότεροι παίκτες της Liverpool έμειναν μακριά από τα social media, ο ΤΑΑ δεν δίστασε να γράψει στο instagram:

«Θα ήθελα να απολογηθώ σε όλους τους οπαδούς.»

«Η υποστήριξη σας σήμερα ήταν φανταστική, αλλά η απόδοση μας δεν ήταν και τόσο καλή ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.»

«Θα μάθουμε από αυτό και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί. YNWA». 

Όπως καταλαβαίνετε η δήλωση του αντιμετωπίστηκε με σεβασμό και εκτίμηση από την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της Liverpool που παρακολουθούν το προφίλ του, χωρίς να λείψουν και τα χιουμοριστικά σχόλια, αφού οι φίλοι της Liverpool είμαστε το ίδιο γνωστοί γι’ αυτά όσο και για τα τραγούδια που λέμε στο Anfield, αλλά και όπου ταξιδεύει η ομάδα.

Χαρακτηριστικό το σχόλιο του Sam(@f1rmino) στο twitter ο οποίος αφού ανέφερε την απολογία του ΤΑΑ, αναφέρθηκε και στον Lovren λέγοντας :» O 28χρονος Lovren, θα κρυφτεί για μια βδομάδα, και μετά θα δώσει συνέντευξη στην Echo για την γάτα του που πέθανε όταν ήταν μικρός.»

Ο Sean Davies(@SeanDave96) έγραψε :»Πολύ, πολύ ώριμο σχόλιο από τον Trent.Δεν χρειάζεται να απολογείσαι για τίποτα, ειλικρινά.»

Ο GCIIMessi(@GCIIMessi) έγραψε :»Fairplay για το ποστ του Alexander- Arnold, και ναι δεν έπαιξε καλά σήμερα. Όλη τη χρονιά ήταν όμως εκπληκτικός και είναι μόνο 19 χρονών. Φυσικά και θα υπάρξουν κακές αποδόσεις στο μέλλον αλλά και λάθη. Μερικές από τις απαντήσεις όμως κάποιων οπαδών δεν ήταν σωστές.»

Ο Kloppo(@LFCFootyNews) τέλος έγραψε:» O Trent είναι κλάση και μ’ αρέσει η συμπεριφορά του.Κοιτάξτε το τελευταίο του ποστάρισμα στο instagram.»

Δεν κρύφτηκε μετά από την ήττα ο Trent Alexander-Arnold.
Δεν κρύφτηκε μετά από την ήττα ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com