Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νίκη ουσίας για την U18 απέναντι στην Derby County

Νίκη ουσίας για την U18 απέναντι στην Derby County

lewis u18

Με τον Niall Brookwell να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, η U18 του Steven Gerrard πήρε νίκη ουσίας απέναντι στην Derby County για το πρωτάθλημα.

Το γκολ ήρθε στο πρώτο μισάωρο, με τον νεαρό να χρίζεται σκόρερ μετά από εξαιρετική συνεργασία σε στημένη φάση. Ο Steven Gerrard μίλησε για το σημαντικό τρίποντο στο liverpoolfc.com και για την εμφάνιση των παικτών του.

«Ήταν μια καλή νίκη για εμάς. Δουλέψαμε σκληρά για τους τρεις βαθμούς» ανέφερε αρχικά.

«Τα παιδιά αμύνθηκαν πολύ καλά σήμερα. Επίσης, ο Niall αντέδρασε γρηγορότερα από όλους στο γκολ και το άξιζε. Έχει πάρει την φανέλα βασικού σπίτι του μετά από αυτό. Είναι μαχητικός, συμμετέχει σε όλες τις φάσεις και κινείται έξυπνα με την μπάλα» συμπλήρωσε, πριν εκφράσει μερικές ανησυχίες του.

«Απλά ανησυχώ λίγο για την ποιότητα μας, διότι δεν ήμασταν όπως πρέπει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όμως τα παιδιά πάλεψαν για την νίκη. Έχουμε καταλάβει ότι με το γκρουπ των παικτών που έχουμε στην διάθεσή μας στα τελευταία παιχνίδια, είναι δύσκολο να πιέσουμε ψηλά, οπότε θα αλλάξουμε πλάνο» είπε στο τέλος, καθώς η ομάδα του έχει αλλάξει πολύ ελέω των αλλαγών στην U23 που επηρέασαν την U18 άμεσα.

Liverpool U18s: Kelleher, Larouci, Boyes (Savage, 80), Hunter (Walls, 45), R Williams, Clayton, Sharif (Cain, 70), Dixon-Bonner, McAuley, Bearne, Brookwell.

Subs not used: Jaros, O’Rourke.

Νίκη για την U18
Νίκη για την U18
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com