Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool και Benitez: μία αέναη ιστορία αγάπης…

Liverpool και Benitez: μία αέναη ιστορία αγάπης…

Η επιστροφή του Benitez στο Anfield.

Ο Rafa Benitez αδιαμφισβήτητα έχει προσφέρει πολλά στην Liverpool (ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τον περίφημο τελικό του Champions League το 2005 στην Τουρκία;). Ωστόσο, παρά τη μεγάλη του αγάπη προς τον σύλλογο, δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι είναι πλέον προπονητής της Newcastle.

Σε σχετικές δηλώσεις του για το σημερινό παιχνίδι επεσήμανε: «Έχω κερδίσει πολλά πράγματα εδώ, η οικογένεια μου είναι εδώ και αισθάνομαι ακόμη αυτόν τον δεσμό με τη Liverpool. Αλλά στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η Liverpool είναι μια σπουδαία ομάδα που σκοράρει πολύ. Πρέπει να είμαστε δυνατοί,τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, για να την αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω να πάνε όλα εντάξει γιατί παίξαμε αρκετά καλά εντός έδρας.»

Ο πρώην προπονητής της Liverpool και νυν της Newcastle, Rafa Benitez.
Ο πρώην προπονητής της Liverpool και νυν της Newcastle, Rafa Benitez.

Μεταξύ άλλων, έκανε και μια αναφορά στον τραυματισμένο Jonjo Shelvey: «Ο Shelvey έχει χτυπήσει στο γόνατο και δε θα είναι διαθέσιμος. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Δεν ξέρουμε πόσο σοβαρό είναι. Θέλει να συμμετέχει στις προπονήσεις και να παίζει, αλλά πρέπει να το ελέγξουμε πρώτα».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com